UA

Голову Правління OTP Bank Дмитра Зінкова визнано одним з десяти найкращих топ-менеджерів України 2008 року

Голова Правління OTP Bank Дмитро Зінков увійшов у десятку найкращих топ-менеджерів України 2008 року за версією популярного ділового щотижневика «Компаньйон».

Лідери цьогорічного рейтингу визначалися шляхом експертного опитування керівників і спеціалістів ста провідних компаній країни, що проводилося в липні-серпні поточного року. Потенційні кандидати оцінювалися за кількома критеріями, серед яких - інноваційний, управлінський, корпоративний і вольовий потенціал, ділова репутація, бізнес-результативність, професіоналізм, харизматичність.

Нагадаємо, що за результатами опитування керівників провідних банків, страхових і фондових компаній, а також чиновників, які безпосередньо впливають на фінансові ринки країни, Дмитро Зінков став переможцем у найпрестижнішій номінації фінансового рейтингу впливового видання «Бізнес» - «Банкір року».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація