UA

OTP Bank пропонує клієнтам нову послугу - систему електронних платежів OTPdirekt

OTP Bank запровадив систему дистанційного обслуговування фізичних осіб OTPdirekt, що дозволяє клієнтам банку, не відвідуючи відділення, ефективно керувати своїми фінансами в будь-який зручний для них час з будь-якої точки світу, заощаджуючи при цьому до 50% на комісіях за перекази. 

Очевидні переваги цієї послуги оцінили понад 2300 нових користувачів, які вже сьогодні мають можливість керувати своїми рахунками за допомогою телефону або мережі Інтернет, перебуваючи вдома чи на роботі. Навіть знаходячись далеко за межами України, клієнти OTP Bank наразі можуть:

  • цілодобово контролювати всі свої поточні, депозитні, карткові та кредитні рахунки;
  • у будь-який час поповнювати й знімати кошти з депозитного рахунку та отримувати додатковий прибуток, розмістивши на рахунку свої вільні кошти;
  • самостійно формувати виписки за рахунками в обраний період, проглядати історію транзакцій і контролювати виконання банком власних платежів;
  • здійснювати перекази в національній та іноземній валютах по всій Україні, а також виконувати міжнародні перекази у валюті;
  • сплачувати рахунки за товари та комунальні послуги, поповнювати власні поточні, кредитні та карткові рахунки;
  • для зручності користування створювати назви для існуючих рахунків і формувати оптимальні шаблони для миттєвого здійснення регулярних грошових переказів.

Уже до кінця 2008 року клієнти OTP Bank зможуть скористатися сервісом спрощеного ведення та сплати комунальних рахунків, а на початку наступного року банк порадує користувачів впровадженням послуг SMS-банкінга та переказів між картковими рахунками.

Перелік нових зручних послуг системи OTPdirekt буде регулярно поповнюватися та розширятися, дозволяючи клієнтам усе рідше й рідше відвідувати банк.

До 1 грудня 2008 року всі клієнти банка можуть підключитися з 50% знижкою! Для зарплатних клієнтів OTP Bank зафіксовані особливо вигідні тарифи на підключення.

Завдяки зручному інтерфейсу користування системою OTPdirekt не потребує спеціальних знань і навичок. Скористатися послугою можно з будь-якого місця, де є телефон чи доступ до Інтернету.

На додаток до стандартної процедури ідентифікації (логін і пароль) OTP Bank спільно з всесвітньо відомою компанією RSA Security запровадив інноваційні персональні ключі (ТоМЃкени) у вигляді зручних брелоків, які щохвилинно генерують паролі протягом 5 років. Такі ключі видаються кожному клієнту, який підключається до системи OTPdirekt. Таким чином, надійний захист послуги та персональний генератор паролів  роблять неможливим несанкціоноване використання даної системи.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація