UA

OTP Bank перейшов на обслуговування на процесінговий центр своєї материнської структури - угорського OTP Bank Plc.

OTP Bank завершив переведення на обслуговування всіх операцій по платіжних картках системи MasterCard на процесінговий центр своєї материнської структури - угорського OTP Bank Plc., а також став принциповим членом міжнародної платіжної системи MasterCard WorldWide. У ході реалізації даного проекту було встановлено програмне забезпечення «IS-Card», надане компанією «Український процесінговий центр». Ці зміни дозволять суттєво вдосконалити роботу і покращити обслуговування платіжних карток MasterCard, емітованих АТ «ОТП Банк».

Так, найближчим часом банк має намір запропонувати клієнтам широкий спектр інноваційних і вдосконалених послуг по платіжних картках. Використовуючи програмне забезпечення «IS-Card» і можливості угорського OTP Bank Plc, банк планує впровадження нових продуктів для власників карток MasterCard, спільних програм лояльності для своїх клієнтів. Зокрема, їм будуть запропоновані додаткові сервіси, що здійснюються через банкомати, такі як мінівиписка, поповнення карточного рахунку, переказ грошових коштів з картки на картку, купівля ваучерів операторів мобільного зв'язку та інтернет-провайдерів, а також сервіси термінової видачі готівки і заміни картки у разі її втрати під час перебування за кордоном, тощо.

OTP Bank є принциповим членом Міжнародної платіжної системи MasterCard WorldWide і асоційованим членом Міжнародної платіжної системи Visa International. Наразі банком емітовано близько 68 тисяч карток системи MasterCard WorldWide і понад 66 тисяч карток Visa International. У 2008 році Міжнародна платіжна система Visa International визнала банк переможцем у номінації «Найкращий абсолютний приріст торговельних обігів за картками Visa за період акції «Олімпійський рух Visa».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація