UA

Відкрилося нове відділення OTP Bank у місті Дніпропетровську

У місті Дніпропетровську відкрилося нове відділення OTP Bank - «Петровське». Основним напрямом його діяльності є надання повного спектру високоякісних послуг юридичним і фізичним особам, представникам малого та середнього бізнесу.

Відділення створено за моделлю інших аналогічних установ потужної універсальної фінансової групи OTP Group з урахуванням сучасних вимог до рівня безпеки, комфорту та оперативності обслуговування клієнтів. Так, до послуг відвідувачів - спеціальна зона, що цілодобово охороняється, де клієнти у будь-який час зможуть зняти готівку, безкоштовно зателефонувати до Довідкового центру банка. Крім того, відділення має окрему зону, де фахівці банку надаватимуть клієнтам необхідні консультації з банківських послуг, продуктів, оформлення договорів і зону для швидкого здійснення щоденних клієнтських операцій з готівкою.

Адреса відділення: м. Дніпропетровськ, площа Петровського, 2.

Наразі OTP Bank представлений у регіоні Дніпропетровською філією, а також 16-ю відділеннями у містах Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Павлограді, Нікополі, Кривому Розі, Новомосковську, представництвами у Жовтих Водах, Марганці, Орджонікідзе, Верхнєдніпровську і Тернівці.

Дніпропетровську філію ОТР Bank було створено в травні 2002 року. Її сукупний кредитний портфель нині становить 2,5 млрд. грн., депозитний - понад 350 млн. грн. Станом на 1 листопада поточного року фінансовий результат філії дорівнює 105 млн. грн.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація