UA

Уставний капітал OTP Bank збільшено до 2 млрд. грн.

НБУ зареєстрував збільшення уставного капіталу OTP Bank на 862 млн. грн. Таким чином, наразі він вже становить 2 068 млрд. грн. Водночас загальний регулятивний капітал банку перевищує 3,2 млрд. грн.

Як зазначає голова Правління OTP Bank Дмитро Зінков, дані показники підтверджують надзвичайно стабільний фінансовий стан банку. «Банк є високо капіталізованим і сьогодні можна впевнено констатувати, що він здатен ефективно протистояти будь-яким катаклізмам на європейському та внутрішньому фінансовому ринках», - підкреслює він.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація