UA

Роздрібний кредитний портфель OTP Bank у Харківському регіоні перевищив 1 млрд. грн.

Обсяги кредитів, наданих OTP Bank приватним клієнтам в Харківській області, перевищили позначку в 1 млрд. грн. Загалом з початку року кредитний портфель бізнес лінії «Приватні клієнти» у цьому регіоні збільшився на 71%.

В тому числі обсяг кредитів, наданих населенню на придбання авто з початку року зріс на 34% до 222 млн. грн., Обсяг іпотечних кредитів збільшився на 85% до 750 млн. грн.

«Дані показники красномовно свідчать про високу конкурентоспроможність і затребуваність кредитних продуктів OTP Bank, неухильне зростання рівня довіри до нашого банку з боку фізичних осіб» - зазначає член Правління Дмитро Білецький.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація