UA

Визначено переможців розіграшу призів фестивалю «Magazin Shopping Week» від MasterCard

Підведені підсумки фестивалю «Magazin Shopping Week» від MasterCard та визначено двох переможців розіграшу призів від генерального партнера MasterCard. Щасливими володарями призів стали клієнти OTP Bank - власники карток MasterCard - Жуковська Ірина, яка отримала головний приз 5 000 грн. та Клименко Ірина - додатковий приз в 500 грн.

Нагадуємо, що з 8 вересня по 4 жовтня в Києві відбувся фестиваль «Magazin Shopping Week» - 4 тижні приємних покупок та небачених знижок! В кожному з 4-х торгівельно-розважальних центрах міста Києва - «Променада Центр», «Квадрат на Перова», «Глобус» та «Комод» - протягом акційного тижня клієнти мали можливість здійснити покупки зі знижками. В останній день акційного тижня в кожному ТРЦ відбувався кульмінаційний захід, під час якого проводився розіграш призів.

«Картки MasterCard створені для покупок. Під час фестивалю ми надали можливість всім, хто розрахується за допомогою картки MasterCard, виграти гроші на ще більш чудові покупки. Приємно, що серед власників карт MasterCard від OTP Bank, щасливчиками стали одразу два клієнта банку» - зазначив представник головного партнера - Ганна Потапенко, менеджер з розвитку бізнесу представництва MasterCard Europe в Україні. «Фестиваль — це не останній захід для любителів покупок, генеральним партнером якого виступає MasterCard. Тому, збираючись на шопінг, візьміть картку MasterCard із собою» - додала Ганна Потапенко.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація