UA

OTP Bank підписав з Європейським банком реконструкції і розвитку кредитну угоду за програмою енергозбереження

У рамках Програми енергозбереження в Україні OTP Bank підписав з Європейським банком реконструкції і розвитку угоду про залучення цільового кредиту в розмірі 50 млн. доларів США терміном на 5 років. Метою кредиту є подальше фінансування українських приватних промислових підприємств та інвестування в енергозберігальні технології і технології раціонального використання енергії. Кредит надаватиметься двома траншами по 25 млн. доларів США кожний.

За словами Директора Європейського банку реконструкції і розвитку в Україні Андре Куусвека, у рамках Програми енергозбереження консультанти ЄБРР допомагають українським банкам, що беруть у ній участь, і їхнім клієнтам обирати проекти, організовувати маркетингові та інформаційні кампанії, визначати заходи з підвищення енергоефективності, а також формувати плани раціонального використання енергії і готувати документи для отримання кредитів.

Член Правління OTP Bank Ірина Михайлова зазначає, що корпоративні клієнти банку зможуть отримувати кредити в розмірі до 5 млн. доларів США для фінансування своїх проектів у сфері енергозбереження, які дозволять їм суттєво знизити витрати на споживання енергії, що вкрай важливо в умовах нинішнього росту цін на енергоносії в Україні. 

Як підкреслює голова Правління OTP Bank Дмитро Зінков, залучення цього кредиту є черговим свідченням авторитету та надійності нашого банку, високого рівня довіри до нього з боку провідних фінансових установ Європи.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація