UA

OTP Bank суттєво збільшив кредитні портфелі клієнтів малого та середнього бізнесу в Київському та Закарпатському регіонах

OTP Bank суттєво збільшив кредитні портфелі клієнтів малого та середнього бізнесу в Київському та Закарпатському регіонах. Так, обсяги кредитів, наданих нашим банком суб'єктам МСБ у Київській області, подолали рубіж у 400 млн. грн., у Закарпатській - 100 млн. грн. Таким чином, OTP Bank вкотре підтверджує свої лідируючі позиції у сегменті кредитування вітчизняного малого та середнього бізнесу.

OTP Bank одним з перших іноземних фінансових інститутів почав реалізовувати банківські послуги для представників малого (з річним обсягом продаж до 1 млн. євро) та середнього (до 5 млн. євро) бізнесу. З початку поточного року обсяги кредитів, наданих банком суб’єктам МСБ, збільшилися майже на 80% й наразі вже перевищують 3,5 млрд. грн. Частка клієнтів малого та середнього бізнесу у кредитному портфелі банку становить понад 16,5%, а їхня чисельність досягає близько 23 тис. осіб.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація