UA

Відбулися Загальні Збори акціонерів OTP Bank

18 серпня відбулися Загальні Збори акціонерів АТ «ОТП Банк», у ході яких прийнято рішення про внесення змін до Статуту банка, пов'язаних із збільшенням розміру статутного капіталу з урахуванням результатів розміщення акцій, затверджено нові редакції Статуту й Положення про Ревізійну Комісію АТ «ОТП Банк». Нову редакцію Статуту буде погоджено в Національному банку України та згодом зареєстровано в органах державної реєстрації.

На виконання рішень попередніх Загальних Зборів акціонерів OTP Bank, що відбулися 17 травня поточного року, банк здійснив додатковий випуск акцій та їх розміщення серед існуючих акціонерів. У результаті акції додаткового випуску у кількості 69 516 (шістдесят дев’ять тисяч п’ятсот шістнадцять) акцій на загальну суму 861 367 889 (вісімсот шістдесят один мільйон триста шістдесят сім тисяч вісімсот вісімдесят дев’ять) грн. були придбані єдиним акціонером банку - угорським OTP Bank Plc. Таким чином, після завершення реєстрації змін до Статуту банку статутний капітал OTP Bank становитиме 2,068 млрд. грн.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація