UA

Сукупний кредитний портфель клієнтів малого та середнього бізнесу OTP Bank у Луганському регіоні перевищив 100 млн. грн.

Обсяги кредитів, наданих OTP Bank суб'єктам малого та середнього бізнесу (МСБ) в Луганській області, перевищили позначку 100 млн. грн.В  При цьому чистий приріст кредитного портфеля клієнтів МСБ банка у цьому регіоні за липень становив 11,4 млн. грн., а загалом з початку поточного року він збільшився вже на 62%. Дані показники красномовно свідчать про високу конкурентоспроможність і затребуваність продуктів банку в сегменті МСБ, неухильне зростання рівня довіри до нашого банку з боку вітчизняних підприємців.

Луганську філію OTP Bank було створено у липні 2005 року. Наразі її сукупний кредитний портфель перевищує 350 млн. грн. За розмірами активів фізичних осіб філія посідає 6-е місце серед банківських установ регіону, а їїВ  питома вага на місцевому фінансовому ринку дорівнює близько 7%. Філія активно співпрацює с усіма провідними бізнес-структурами області, її загальна клієнтська база нараховує понад 5600 клієнтів. На базі Луганської філії нині функціонують відділення у містах Алчевську, Лисичанську, Сєверодонецьку, Свердловську.В  До кінця поточного року планується відкриття ще 3 установ.

OTP Bank одним з перших іноземних фінансових інститутів почав реалізовувати банківські послуги для представників малого (з річним обсягом продаж до 1 млн. євро) та середнього (до 5 млн. євро) бізнесу. З початку поточного року кредитний портфель суб’єктів МСБ банку збільшився майже на 71% й наразі вже перевищує 3,3 млрд. грн. Як зазначає член Правління OTP Bank Дмитро Білецький, досягнення таких високих показників стало можливим завдяки результативній роботі установ банку в регіонах, впровадженню інноваційного пакету продуктів для підприємців малого та середнього бізнесу, здатного забезпечити майже всі їхні потреби в фінансуванні, налагодженню ефективного процесу розгляду та прийняття відповідних рішень по запитах клієнтів. «Фінансуючи МСБ, ми піклуємося не тільки про збільшення власної частки у цьому сегменті, але й про подальший розвиток малого та середнього підприємництва в нашій країні. Люди, які ризикнули одного дня зайнятися власним бізнесом і звикли покладатися лише на себе, завжди можуть розраховувати на нашу підтримку й розуміння», - підкреслює Дмитро Білецький.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація