UA

OTP Bank пропонує представникам малого та середнього бізнесу кредит на рефінансування іпотечних бізнес-кредитів

З метою сприяння подальшому розвитку малого та середнього бізнесу (МСБ) в Україні OTP Bank пропонує суб'єктам МСБ нову послугу - кредит на рефінансування іпотечних бізнес-кредитів.

Дана послуга дозволяє клієнтам погашати діючі іпотечні кредити і оформлювати нові за більш привабливими відсотковими ставками, збільшувати розмір кредитів чи змінювати валюту кредитування, достроково погашати їх без штрафних санкцій і комісій. Крім того, позичальники мають можливість об’єднати декілька кредитів, оформлених в різних банках на різних умовах, в один кредит, а також обрати зручну для себе схему щомісячних платежів.

Валютою кредитування є долари США, євро, швейцарські франки та гривня. Кредит надається терміном до 15 років, що дозволяє позичальнику уникнути високих фінансових навантажень, а його максимальний розмір дорівнює 1,5 млн. євро (або еквівалент в іншій валюті). При цьому одноразова банківська комісія за обслуговування може бути сплачена за рахунок кредитних коштів.

Забезпеченням кредиту виступають офісні, торговельні та інші приміщення соціально-побутового призначення, промислово-складська, житлова нерухомість (у разі, якщо вона здається в оренду або використовується в комерційних цілях), готелі, об’єкти рекреаційного призначення, а також земельні ділянки, що відносяться до категорії земель житлової і громадської забудівлі. Рішення про видачу кредиту банк приймає протягом лише трьох днів після надання клієнтом повного пакету документів.В 

OTP Bank одним з перших іноземних фінансових інститутів почав реалізовувати банківські послуги для представників малого (з річним обсягом продаж до 1 млн. євро) та середнього (до 5 млн. євро) бізнесу. З початку поточного року кредитний портфель суб’єктів МСБ банку збільшився майже на 55% й наразі вже перевищує 3 млрд. грн. Як зазначає член Правління OTP Bank Дмитро Білецький, досягнення таких високих показників стало можливим завдяки результативній роботі установ банку в регіонах, впровадженню інноваційного пакету продуктів для підприємців малого та середнього бізнесу, здатного забезпечити майже всі їхні потреби в фінансуванні, налагодженню ефективного процесу розгляду та прийняття відповідних рішень по запитах клієнтів. «Фінансуючи МСБ, ми піклуємося не тільки про збільшення власної частки у цьому сегменті, але й про подальший розвиток малого та середнього підприємництва в нашій країні. Люди, які ризикнули одного дня зайнятися власним бізнесом і звикли покладатися лише на себе, завжди можуть розраховувати на нашу підтримку й розуміння», - підкреслює Дмитро Білецький.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація