UA

З початку року відкрито десять нових відділень OTP Bank

З початку поточного року свою операційну діяльність розпочали десять нових відділень OTP Bank у містах Івано-Франківську, Києві, Лисичанську, Одесі, Смілі, Ужгороді, Харкові, Чернівці та Чернігові.

Нові відділення створені за моделлю інших аналогічних установ потужної універсальної фінансової групи OTP Group з урахуванням сучасних вимог до рівня безпеки, комфорту та оперативності обслуговування клієнтів. Основним напрямом їхньої діяльності є надання повного спектру високоякісних послуг юридичним і фізичним особам, представникам малого та середнього бізнесу.

Адреси відділень:

  • м. Одеса, вул. Героїв Сталінграда, 62
  • м. Одеса, вул. Бєлінського, 8
  • м. Харків, пр. Московський, 262
  • м. Ужгород, пл. Корятовича, 2
  • м. Лисичанськ, пр. Леніна, 102
  • м. Івано-Франківськ, вул. П.Орлика, 8
  • м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 18
  • м. Чернівці, вул. О. Доброго, 7
  • м. Київ, вул. Кутузова, 12
  • м. Сміла, вул. Леніна, 45

Як зазначає член Правління OTP Bank Дмитро Білецький, з відкриттям регіональних відділень в Івано-Франківську, Чернівцях і Чернігові завершено формування базової регіональної мережі OTP Bank. «Таким чином, наш банк вже присутній в усіх областях країни. Сподіваюся, що невдовзі він стане фінансовим інститутом національного масштабу та увійде до п'ятірки провідних банків України», - підкреслює Дмитро Білецький.

Нагадаємо, що у 2007 році свою операційну діяльність розпочали 106 нових установ OTP Bank.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація