UA

Відтепер клієнти OTP Bank мають можливість отримувати кредити на купівлю житла до досягнення ними 75-річного віку

OTP Bank спільно зі страховою компанією Alico AIG Life впровадив нову унікальну послугу «Іпотека 75», що дозволяє клієнтам банку отримувати та обслуговувати кредити на купівлю житла до настання 75-річного віку (дотепер такі кредити надавалися позичальникам лише до досягнення ними пенсійного віку - 60 років у чоловіків та 55 років у жінок). Тобто, якщо вік позичальника до закінчення терміну житлового іпотечного кредиту перевищує пенсійний, такий кредит може вважатися стандартним за умови страхування життя клієнта в акредитованій банком страховій компанії (при цьому іпотечний кредит має бути погашений позичальником до досягнення ним 75 років). OTP Bank вже надав клієнтам перші кредити за цією програмою.

Як підкреслює член Правління OTP Bank Дмитро Білецький, дана послуга не має аналогу на вітчизняному ринку. «Наразі жодна з провідних українських фінансових установ не пропонує позичальникам, вік яких перевищує пенсійний, відповідний кредитний продукт. OTP Bank вкотре підтверджує свою репутацію справжнього банка-новатора», - зазначає Дмитро Білецький.

За результатами діяльності у 2007 році OTP Bank посідає четверте місце у списку українських фінансових установ за обсягами іпотечного кредитування. Наразі ринкова частка банку становить майже 8%, а його портфель іпотечних кредитів досягає 5,5 млрд. грн. При цьому найбільш вагомою в ньому залишається частка кредитів на купівлю житла — 60%. За темпами приросту іпотечного портфелю OTP Bank знаходиться на п'ятому місці.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація