UA

Кредитний портфель OTP Bank у Вінницькому регіоні перевищив 500 млн. грн.

Сукупний кредитний портфель OTP Bank у Вінницькому регіоні наразі становить 502,6 млн. грн. Зокрема, обсяги кредитів, наданих корпоративним клієнтам, уже перевищують 93,7 млн. грн., фізичним особам - 262,3 млн. грн., суб'єктам малого та середнього бізнесу - 146,6 млн. грн.

Вінницьку філію OTP Bank було створено у жовтні 2005 року. За цей короткий проміжок часу їй вдалося не тільки закріпитися на місцевому фінансовому ринку, але й досягти дійсно вражаючих результатів і увійти до п’ятірки лідерів за обсягами кредитування клієнтів у цьому регіоні. У 2007 році філія стала переможцем у номінації «Найкращий іноземний банк» конкурсу «Народний бренд», що проводила медіа-корпорація RIA. Переможців визначали пересічні мешканці міста Вінниці.

На базі філії нині успішно функціонують відділення «Вишенське», «Гоголівське», «Коцюбинське» у м. Вінниці, відділення у м. Жмеринці та представництво у м. Бершаді.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація