UA

Хмельницьке регіональне відділення OTP Bank створило Алею Великих Українців

За фінансової й організаційної підтримки регіонального відділення OTP Bank у м. Хмельницькому на території ботанічного саду Хмельницького національного університету закладено алею цінних екзотичних дерев магнолій на честь десяти наших великих співвітчизників, визначених за результатами всенародного голосування у рамках проекту «Великі Українці». Організаторами акції виступили також Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Хмельницькій області й Хмельницький національний університет за сприяння Хмельницької обласної державної адміністрації, Хмельницької обласної ради та Хмельницької міської ради. Під часу заходу на новоствореній Алеї Великих Українців було встановлено меморіальну дошку.

Як відомо, OTP Bank, який позиціонує себе як соціально орієнтовану структуру національного масштабу, що сповідує фундаментальні морально-етичні цінності, виступає генеральним спонсором відомого телевізійного проекту «Великі Українці». Як зазначає голова Правління банку Дмитро Зінков, рівень розвитку держави визначається не тільки економічними й політичними факторами, але також духовним та інтелектуальним надбанням народу, що уособлюють видатні діячі минулого. «Беручи участь у таких проектах як «Великі Українці», OTP Bank тим самим активно сприяє подальшій інтеграції України до світового культурного простору, формуванню та становленню в нашій країні відповідального громадянського суспільства», - підкреслює Дмитро Зінков.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація