UA

Private Banking від ОТП Банку: Споглядайте картину в цілому, деталі залиште нам!

Утримуючи лідерські позиції, ОТП Банк продовжує активно розвивати пріоритетний бізнес-напрям Private Banking. А вдосконалена і розширена продуктово-сервісна модель Private Banking ОТП Банку знайшла своє відображення у новій іміджевій концепції.

Подібно тому, як в стародавні часи спіраль мушлі символізувала шлях до вершини, що складається з завитків, так і шлях до звершення планів клієнтів Private Banking ОТП Банку складається з певних етапів і завдань. Private Banking ОТП Банку надає персональне банківське обслуговування, яке до найдрібніших деталей враховує всі потреби клієнтів - «Споглядайте картину в цілому, деталі залиште нам!».

Сервіс Private Banking ОТП Банку заснований на європейській традиції банківської групи OTP Group, яка веде свою успішну історію з 1949 року.

По-справжньому індивідуальний підхід до вирішення фінансових та інших питань клієнтів забезпечується Персональним менеджером, професіоналом банківської справи, який завжди готовий проконсультувати клієнта щодо пропонованих продуктів і послуг та оперативно вирішити будь-яке питання.

Комфорт банківського обслуговування класу люкс підтримується ексклюзивною атмосферою спеціалізованих офісів Private Banking.

Класичні банківські продукти доповнені унікальними перевагами й можливостями:

  • Для примноження і збереження заощаджень – спеціальні депозитні продукти Банку і інвестиційні фонди від компанії з управління активами OTP Capital;
  • Для повсякденних операцій і розрахунків – преміальні картки найвищого рівня від платіжних систем MasterСard і Visa;
  • Для безпечного зберігання цінностей – індивідуальні банківські сейфи;
  • Для турботи про сім'ю та близьких – консьєрж-сервіс від ОТП Банку та спеціальні програми від партнерів (здоров'я та краса, арт-банкінг, навчання за кордоном, організація дозвілля і подорожей, юридична консультація, страхові послуги);
  • Для отримання додаткових переваг – програма лояльності Private Banking.

«Ми постійно вдосконалюємось, розуміючи, що нам необхідно не тільки відповідати, але перевершувати очікування наших клієнтів. Крім того, ми також керуємося високими стандартами приватного банківського обслуговування нашого материнського банку – найбільшого банку Угорщини OTP Bank Plc, який вже багато років поспіль є регіональним лідером в обслуговуванні клієнтів Private Banking. Ми намагаємося забезпечити для наших клієнтів найбільш оптимальні рішення. Найкращим підтвердженням вибору правильної стратегії є збільшення кількості клієнтів Private Banking в ОТП Банку», - зазначила Олена Колосвєтова, керівник напрямів Private Banking і Premium Banking АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, Private Banking від ОТП Банку неодноразово визнавався одним із кращих в Україні (зокрема, за версією таких авторитетних видань, як The Banker, Euromoney, World Finance, Ukrainian Banker Awards, Капітал та інші), а також відзначався такими високими нагородами, як Best Wealth Management Provider і Luxury Lifestyle Award.

Станом на 01.01.2015 року під управлінням OTP Private Banking знаходилося більше 4 млрд грн, а приріст клієнтської бази за минулий рік склав майже 50%.

Детальніше про послуги Private Banking можна дізнатися на сайті ОТП Банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація