UA

Пакет послуг Private Banking «Elite» від ОТП Банку - новий виток еволюції преміального сервісу

Активно розвиваючи пріоритетний бізнес-напрям Private Banking в рамках нової іміджевої концепції, що до найдрібніших деталей враховує всі потреби клієнтів, ОТП Банк розробив преміальний пакет послуг Private Banking «Elite».

Пакет «Elite» – преміальний пакет послуг, який включає ексклюзивну картку необмежених можливостей World Elite MasterCard, що забезпечує клієнтам всі переваги мультивалютності завдяки відкриттю трьох карток – у гривні, доларах США та євро, преміальні банківські послуги та відкриває перед клієнтами такі можливості, як цілодобовий MasterCard Консьєрж найвищого рівня Elite, а також доступ до бізнес-залів MasterCard Lounge та зали офіційних делегацій в аеропорту Бориспіль.

Для забезпечення фінансової та особистої захищеності клієнтів в пакет «Elite» включені страхові послуги для подорожуючих за кордон та програми страхування фінансових ризиків. Також перед клієнтами відкриваються додаткові сервіси та програми привілеїв від компанії MasterCard та більш ніж 70 партнерів банку в Україні і 40 по всьому світі.

«Це черговий крок у напрямку вдосконалення і розширення продуктово-сервісної моделі Private Banking ОТП Банку з надання комплексу ексклюзивних продуктів і послуг та забезпечення індивідуального підходу в роботі з кожним клієнтом. Пропонуючи новий пакет «Elite», ми добре знаємо, хто наш клієнт та чого він очікує від банку, і прагнемо стати для нього незамінним партнером, який надасть повний комплекс фінансових послуг наряду з цілодобовою підтримкою у вирішенні буденних питань та високий рівень сервісу по всьому світу», - зазначила Олена Колосвєтова, керівник напрямів Private Banking & Premium Banking ОТП Банку.

Детальніше про послуги Private Banking можна дізнатися на сайті ОТП Банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація