UA

Картку ОТП Банку поповняй – дітям допомагай

1 червня 2015 року, до Міжнародного дня захисту дітей, в ОТП Банку розпочалася акція «Картку поповняй – дітям допомагай», яка дарує клієнтам банку чудову нагоду здійснити великі бажання маленьких мрійників – малюки з дитячих будинків отримають жадані дарунки, а на дітей учасників акції, які намалюють малюнок на тему «З карткою «Депозит 24/7» мама купить мені..» чекає розіграш дитячих призів.

За умовами акції, у період з 1.06.2015 по 1.08.2015 року кожному держателю платіжної картки «Депозит 24/7», відкритої в національній валюті, при її поповненні на суму від 500 гривень буде запропоновано перерахувати 5 гривень на рахунок благодійного фонду «Благомай» для втілення заповітних бажань дітей, позбавлених батьківської опіки. А ті клієнти, чиї діти на додачу намалюють свої фантазії на тему «З карткою «Депозит 24/7» від ОТП Банку мама купить мені…», зможуть втілити мрії власного малюка, взявши участь у розіграші одного з 84 дитячих подарунків.

«Ми сподіваємось, що наша соціальна ініціатива об’єднає людей у бажанні зробити наш світ кращим. Адже, запроваджуючи її, ми не тільки подбали про надійне збереження та примноження коштів наших клієнтів, а й намагаємось поширювати корпоративні принципи соціальної відповідальності, залучаючи усю громаду», - відзначив Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк».

Депозитна платіжна картка «Депозит 24/7» створена для надійного збереження та використання коштів, забезпечуючи при цьому можливість не лише користування заощадженнями, але й одержання додаткового доходу. Зокрема, картка дає своїм власникам цілодобовий доступ до коштів і прогресуючий процентний дохід до 21% річних.

Детальніше про умови Акції можна дізнатися на сайті або в Інформаційному центрі ОТП Банку за телефоном 044 490 05 00.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація