UA

Компанії ОТП Лізинг і «Бритіш Американ Тобакко Україна» підписали договір оперативного лізингу та адміністрування парку транспортних засобів

5 травня 2015 року компаніями ОТП Лізинг і «Бритіш Американ Тобакко Україна» був підписаний договір оперативного лізингу, на підставі якого ОТП Лізинг надає «Бритіш Американ Тобакко Україна» легкові автомобілі у кількості 162 одиниць.


Компанії ОТП Лізинг і «Бритіш Американ Тобакко Україна» підписали договір оперативного лізингу та адміністрування парку транспортних засобів

«Ми дуже раді, що до переліку наших міжнародних клієнтів додалася така компанія, як «Бритіш Американ Тобакко Україна». Всі 5 років нашої активної роботи, протягом яких наш автопарк зріс майже до 4 тисяч одиниць, ми дуже хотіли співпрацювати з такою глобальною компанією. Тепер наша мрія збулася, і ми постараємося надати максимально високий сервіс, щоб це стало початком багаторічної співпраці», - говорить генеральний директор «ОТП Лізинг» Андрій Павлушин.

«При виборі постачальника велика увага приділялася досвіду компанії у галузі оперативного лізингу, а також якості та надійності обслуговування. Ми вважаємо, що «ОТП Лізинг» найкращим чином відповідає цим критеріям і зможе довести свою першість у процесі плідної співпраці», - відзначив Андрій Кінчин, начальник відділу закупівель невиробничих матеріалів і послуг «Бритіш Американ Тобакко Україна».

Лізингова компанія ТОВ «ОТП Лізинг» є частиною європейської фінансової групи OTP Group. Компанія заснована в червні 2008 року як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». «ОТП Лізинг» працює з провідними міжнародними та вітчизняними виробниками с/г техніки та обладнання, спецтехніки, легкового і вантажного автотранспорту, надаючи послуги фінансового і оперативного лізингу. На сьогоднішній день ОТП Лізинг є лідером лізингового ринку України, володіючи портфелем близько 3,2 млрд. грн. ОТП Лізинг є лідером за розміром нового бізнесу з 2012 р по сьогоднішній день (згідно даних Асоціації Лізингодавців України). Компанія має стійку репутацію надійної і стабільної структури, що пропонує послуги європейської якості.

«Бритіш Американ Тобакко Україна» – перше спільне підприємство з іноземними інвестиціями у тютюновій галузі України. Група «Бритіш Американ Тобакко» – друга у світі міжнародна тютюнова компанія за ринковою часткою, продукція якої продається у більш ніж 200 країнах.

Компанія «Бритіш Американ Тобакко Україна» вже понад двадцять років успішно працює на українському ринку та пропонує споживачам продукцію найвищого міжнародного ґатунку.


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація