UA

ОТП Банк розширює можливості бізнесу з послугою мобільного еквайрингу Pay-Me

В ході безперервного розвитку каналів обслуговування та розширення їх функціоналу для подальшого вдосконалення банківського сервісу у вирішенні актуальних задач клієнтів ОТП Банк запроваджує послугу мобільного еквайрингу, що передбачає можливість зручного та безпечного здійснення фізичних розрахунків за допомогою платіжної картки і зручного та компактного терміналу.

Це стало можливим завдяки новому B2B рішенню на базі сервісу мобільного еквайрингу Pay-Me, що являє собою кардрідер, підключений до мобільного телефону через аудіо роз’єм і мобільний додаток та дозволяє будь-якому торгово-сервісному підприємству приймати платежі від клієнтів-власників платіжних карток практично в будь-якому місці і в будь-який час.

За своєю функціональністю MPOS термінал нічим не поступається стаціонарному, та завдяки своїй мобільності та доступності зчитувального пристрою, сервіс стане оптимальним рішенням для інтернет-магазинів, торгових, страхових і ріелторських компаній, кур'єрських служб і служб таксі, служб доставки, автосервісів, міні-готелів, а також для індивідуальних підприємців: нотаріусів, перекладачів, гідів.

Окрім мобільності, ключовою перевагою даного рішення є безпека. Технологія роботи терміналу передбачає шифрування даних про платіжну картку за допомогою чіпу, вмонтованого в кардрідер, та передачу її у зашифрованому вигляді по каналах зв'язку в процесинговий центр банку для дешифрації і відповідних списань з картки та унеможливлює, таким чином, доступ до інформації за межами банку.

«Завдяки поміркованості у стратегічних питаннях ОТП Банк заслужив на ринку репутацію стабільного та надійного партнера. Ця ж послуга, забезпечуючи просте та безпечне рішення як для бізнесу, так і для споживачів, підкреслює наше прагнення рухатися в ногу з клієнтами та надавати сучасні рішення в форматі актуальних потреб. І ми активно працюємо над цим», – зазначив Володимир Мудрий, член правління АТ «ОТП Банк».

«Ми раді повідомити, що у компанії Pay-Me з'явився новий банк-партнер – ОТП Банк. Для нас – це новий етап розвитку проекту в Україні, а для нашого клієнта, малого та середнього бізнесу, стало простіше підключитися до сервісу. Тепер послуга мобільного еквайрингу доступна у відділеннях ОТП Банку», – говорить Володимир Канін, генеральний директор Pay-Me.

Послуга надається на основі підписаного договору еквайрингу і одноразової сплати вартості пристрою MPOS терміналу, та тарифікується у вигляді комісії за кожну проведену через термінал транзакцію.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті ОТП Банку або зателефонувавши до Довідкового центру за номером (044) 490-05-00.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація