UA

ОТП Банк - визнаний лідер ринку

За результатами «Фінансового Оскара. Осінь-2015» газети «БІЗНЕС», в рамках якого визначені кращі учасники фінансового ринку країни за підсумками півріччя, ОТП Банк став переможцем у номінації «Кредитний лідер».

В основу підведення підсумків півріччя на банківському ринку і відбір номінантів рейтингу в першу чергу лягли статистичні дані НБУ про підсумки розглянутого періоду, а подальша оцінка відводилася визнанню колег.

Так, в процесі голосування топ-менеджери фінансового ринку високо оцінили ОТП Банк, який навіть у найбільш кризові періоди не припиняв видачу нових кредитів як населенню, так і корпоративним клієнтам, посівши за підсумками першого півріччя 1-е місце за приростом портфеля кредитів фізособам.

«У нинішньому турбулентному середовищі, коли кредитування обтяжується підвищеними ризиками у зв'язку з фінансовим станом багатьох потенційних позичальників, завдяки якісному ризик-менеджменту нам вдалося продемонструвати помітну активність у наданні позик населенню. Зокрема, ми успішно освоїлися в ніші надання кредитів готівкою і споживчих позик на купівлю товарів у торговельних мережах (PoS-кредити), що на тлі низької кредитної активності банківського сектора в цілому послужило запорукою якісного зростання нашої клієнтської бази», - зазначив Володимир Мудрий, член правління АТ «ОТП Банк».

У другому півріччі ОТП Банк продовжує вести активну кредитну політику, фокусуючись на наданні клієнтам більш широких можливостей управління своїми фінансами шляхом розширення і удосконалення каналів обслуговування.

Нагадаємо, раніше цього року успіхи ОТП Банку також були відзначені низкою нагород: перемога в 17-му щорічному «Фінансовому рейтингу газети «БІЗНЕС» у номінації «Найпрофесійніший банк»; 8-е місце в IV комплексному щорічному рейтингу «50 провідних банків України» за версією компанії «Фінансовий клуб»; 5-е місце в «Рейтингу наднадійності банків» за версією видання «Власний рахунок»; звання Абсолютного Фаворита Успіху - 2014 в номінації «Споживчий кредит» і Фаворита Експертів - 2014 в номінації «Банк», а також іншими нагородами.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація