UA

Компанія «ОТП Капітал» отримала золото рейтингу та почесне звання «Лідера галузі 2015»

За підсумками загальнодержавного фінансово-економічного аналізу діяльності підприємств України, проведеного Національним бізнес-рейтингом, компанія з управління активами «ОТП Капітал» здобула золото рейтингу та була відзначена званням «Лідер галузі 2015» в категорії «Управління фондами».

«Лідер галузі» – це масштабна рейтингова програма в Україні, спрямована на визначення успішних та ефективних підприємств, які роблять вагомий внесок в розвиток галузі та формують майбутнє країни. Це об’єктивна та незалежна експертна оцінка, що формується на підставі даних офіційної статистики 100 000 підприємств. Процедура оцінки підприємств передбачає врахування чотирьох критеріїв: масштаб діяльності та платоспроможності, ефективність використання ресурсів, соціальна відповідальність та інвестиційна привабливість підприємства. Основною метою проведення такого економічного аналізу є заохочення кращих підприємств і привернення уваги світової ділової спільноти до українського бізнесу.

«Ця відзнака – достойна нагорода за нашу відданість і наполегливість у роботі. Професіональна команда, досвід управління активами та стабільні інвестиційні результати є запорукою нашого успіху, а дана нагорода – підтвердженням цього», – говорить Віталій Дишловий, керівник департаменту з питань маркетингу та продажів КУА «ОТП Капітал».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація