UA

ОТП Банк отримав нагороду Euromoney Private Banking Survey

За результатами щорічного дослідження Private Banking & Wealth Management Survey 2016, проведеного авторитетним міжнародним фінансовим виданням Euromoney, ОТП Банк названий кращим по роботі з сім'ями HNWI в Україні.

Крім лідерства в області роботи з сім'ями HNWI, в рамках дослідження ОТП Банк був високо відзначений учасниками ринку в ряді інших номінацій - управління великим приватним капіталом, управління активами, інвестиційний банкінг, аналітика і управління інвестиціями, інноваційні технології. Таким чином, сукупна оцінка всіх категорій дозволила підтвердити впевнені лідерські позиції банку на ринку провайдерів послуг Private Banking & Wealth Management в Україні.

«Запорукою нашого успіху є комплексний підхід до розвитку цього напрямку. ОТП банк розвиває послуги для заможних клієнтів України з 2008 року. Ми намагаємося об'єднати консервативний підхід в управлінні фінансами з актуальними рішеннями нових завдань. Розширюючи спектр послуг для клієнтів та членів їх сім'ї, ми невпинно підвищуємо якість сервісу», - зазначила Олена Колосветова, керівник напрямків Private & Premium Banking АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, Private Banking ОТП Банку неодноразово отримував визнання високого рівня послуг безлічі авторитетних видань (The Banker, World Finance, Ukrainian Banker Awards і інші), а також був удостоєний таких високих нагород, як Best Wealth Management Provider і Luxury Lifestyle Award.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація