UA

ОТП Банк пропонує сервіс миттєвого поповнення карток в касах банку

В рамках безперервного розвитку каналів обслуговування і розширення їх функціоналу ОТП Банк впроваджує послугу грошових переказів на банківські картки, що передбачає можливість миттєвого і безпечного зарахування готівкових коштів на картки платіжних систем VISA і MasterCard, емітовані українськими банками, в касах ОТП Банку.

Послуга реалізована на базі сервісу грошових переказів Monego від компанії iPay.ua за технологіями міжнародних платіжних систем MasterCard і Visa.

Основними перевагами даної послуги є:

  • простота – необхідним реквізитом для здійснення переказу коштів на картку будь-якого українського банку є лише номер картки одержувача (16 цифр);
  • швидкість – час зарахування коштів на картку одержувача складає близько двох хвилин;
  • зручність – діапазон суми поповнення становить 10 - 50 000 грн (максимальна сума переказу на одну картку протягом місяця - 250 000 грн);
  • доступність – комісія за поповнення будь-якої картки становить 1,5% від суми переказу + 5 гривень;
  • надійність – послуга доступна у всій мережі відділень банку незалежно від фактичного місцезнаходження власника картки.

Для зарахування готівкових коштів на картку необхідно звернутися в касу будь-якого з мережі відділень ОТП Банку.

Нагадаємо, раніше ОТП Банк спільно з компанією iPay.ua реалізував сервіс онлайн Р2Р розрахунків, що надає клієнтам можливість швидкого, зручного і безпечного переказу коштів з картки на картку на сайті ОТП Банку, а також сервіс оплати рахунків за реквізитами, який дозволяє оплатити послуги або товари, за наявності лише банківських реквізитів постачальника, здійснювати податкові та інші платежі до бюджету, розраховуватися за платні послуги державних і муніципальних підприємств.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті ОТП Банку або зателефонувавши до Довідкового центру за номером (044) 490-05-00.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація