UA

ОТП Банк представляє унікальну ко-бренд картку OTP Tickets Travel Card

Спеціально для клієнтів, які хоча б раз на рік подорожують Україною або за кордон в особистих або робочих цілях, ОТП Банк спільно з онлайн тревел-агентством Tickets.UA розробив картку, яка поєднує в собі банківський сервіс найвищої якості та привілеї учасника програми лояльності Tickets. UA.

Нова ко-бренд картка OTP Tickets Travel Card – це платіжна картка рівня Visa Platinum з технологією безконтактних платежів Pay Wave і чіпом, що забезпечує високий рівень її захисту. Вона дозволяє комфортно розпоряджатися особистими фінансами, накопичуючи при цьому бонуси на придбання залізничних, авіа, автобусних квитків, бронювання готелів, а також покупку квитків в кіно на сайті Tickets.UA.


Платіжна картка OTP Tickets Travel Card

Прозора програма лояльності передбачає нарахування на бонусний рахунок від 1% до 3% від суми розрахунків карткою в торговельно-сервісній мережі та в мережі інтернет. На етапі старту проекту - в квітні-травні 2016 року – гарантований бонус становить 1%, при розрахунках на всіх АЗС - 2% і 3% при розрахунках на сайті Tickets.UA. Таким чином, кожні 100 гривень покупки надають власникам картки від 1 до 3 бонусів на покупку квитків на сайті Tickets.UA з розрахунку 1 бонус =1 гривня.

Також картка відкриває перед подорожуючими додаткові переваги і сервіси: безкоштовне надання її власникам довідки про стан рахунку для виїзду за кордон, можливість безкоштовного зняття готівки за кордоном, безкоштовне користування системою інтернет-банкінгу OTP Smart, а також відкриття кредитної лінії на вигідних умовах.

«Ми довго працювали над створенням платіжної картки, яка б стала незамінною для кожного мандрівника. Завдяки співпраці з лідером ринку - компанією Tickets UA, ми раді представити спільну програму лояльності для активних і цілеспрямованих, для тих, хто подорожує Україною і за кордон, для тих, хто цінує комфорт і статус, для тих, хто обирає банківський сервіс найвищої якості і сучасні технології, для тих, хто береже свій час і ресурси», - зазначив Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк».

Ко-бренд картку OTP Tickets Travel Card можна оформити в усіх відділеннях ОТП Банку або замовити картку онлайн, заповнивши заявку на сайті ОТП Банку або Tickets.ua.

Більш детальну інформацію можна отримати в Інформаційному центрі для клієнтів-власників платіжних карток ОТП Банку за телефонами (044) 490 05 26, (044) 290 92 36 (цілодобово) або e-mail: info@otpbank.com.ua.


Про компанію Tickets.UA


TICKETS.UA – лідер серед онлайн-тревел агентств України. Компанія пропонує повний спектр тревел-послуг: авіа-, жд- та автобусні квитки, бронювання готелів, оформлення страхових полісів, квитки на заходи і в кіно. Також Tickets.UA пропонує широкий спектр рішень для субагентов і розвитку їхнього бізнесу. Детальніше на tickets.ua.

Контакти для преси: Марія Ляхова m.liakhova@ticketstravelnetwork.com.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація