UA

Лілія Лазепко знову визнана кращим керівником банківської операційної сфери в Україні

Лілія Лазепко знову визнана кращим керівником банківської операційної сфери в Україні

За результатами п'ятого щорічного комплексного рейтингу «50 провідних банків України», який підготувала компанія «Фінансовий клуб» спільно з журналом «Новое время», Лілія Лазепко, член правління АТ «ОТП Банк», яка очолює операційну діяльність і IT, стала переможницею в номінації «Кращий операційний директор банку».

Це вже не перша перемога пані Лазепко в даній номінації - в 2014 році представники банківської спільноти також високо оцінили успіхи колеги і передали цю нагороду їй.

Цього року претенденти в номінації «Кращий операційний директор» відбиралися за результатами голосування представників банків, які взяли участь в анкетуванні дослідження «50 провідних банків України». В результаті, Лілія Олегівна була названа кращою з 10 претендентів на це звання.

Головними операційними проектами, реалізованими в ОТП Банку в 2015 році стали оновлення програмного забезпечення для обслуговування платіжних карток клієнтів, а також перехід на нову систему інтернет-банкінгу для фізичних осіб і подальший розвиток її функціоналу.

«Один з основних пріоритетів розвитку нашого банку - це впровадження найбільш технологічних і сучасних технічних рішень для забезпечення максимальної автоматизації та спрощення процесів як усередині банку, так і при обслуговуванні наших клієнтів, для подальшого підвищення операційної ефективності банку. Ми почали свої перші проекти в цьому напрямку ще 8 років тому і безперервно вдосконалюємося», - коментує Лілія Лазепко.

Експертами та колегами були високо оцінені керівники ОТП Банку - Голова Правління Тамаш Хак-Ковач став срібним переможцем в номінації «Кращий ТОП-менеджер банку». А Тарас Проць посів 2-е місце серед кращих фінансових директорів.

Детальніше про діяльність та пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайті або за телефоном Інформаційного центру ОТП Банку 044 490 05 00.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація