UA

ОТП Банк реалізує сервіс адресної доставки платіжних карток

Розширюючи перелік послуг і адаптуючи сервіси до однієї з головних на сьогоднішній день потреб клієнтів – можливості користуватися банківськими послугами без відвідування відділень – ОТП Банк запускає пілотний проект сервісу адресної доставки дебетних карток.

Тепер зробивши замовлення на оформлення дебетної картки на сайті банку, клієнту доступна опція отримання картки за допомогою кур'єрської служби. Для її активізації достатньо обрати цей спосіб отримання картки з переліку можливих, а також вказати зручну для отримання адресу.

За вказаною клієнтом адресою фахівець банку доставляє картку разом з документами, необхідними для її оформлення, в спеціальному сейф-пакеті. Після процедури ідентифікації та підписання необхідних документів клієнт отримує конверт з карткою, а кур'єр прямує з пакетом документів в банк, де після перевірки документів менеджер банку проводить активацію картки.

На етапі пілоту опція адресної доставки карток доступна в Києві та Київській області.

«Таке нововведення дасть нам можливість більш динамічно розвивати картковий напрямок, адже на фоні істотної економії часу наших клієнтів та інших ресурсів, необхідних для відвідування відділення банку, за допомогою кур'єрської доставки банківських продуктів наші клієнти, які проживають в населених пунктах, віддалених від банківських офісів, отримають доступ до сервісів європейського банку», - зазначив Олег Клименко, начальник управління розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП Банк».

ОТП Банк пропонує клієнтам широкий спектр карткових продуктів, з урахуванням різноманітних потреб користувачів. Детальніше про пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайті банку.

Більш детальну інформацію можна отримати в Інформаційному центрі ОТП Банку по телефону (044) 459-05-26, (044) 290-92-36 або e-mail call.operator@otpbank.com.ua.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація