UA

Тамаш Хак-Ковач визнаний кращим управлінцем серед банкірів

Тамаш Хак-Ковач визнаний кращим управлінцем серед банкірів

За підсумками рейтингу «Кращий банкір України», складеного журналом «Компаньйон», Тамаш Хак-Ковач, голова правління АТ «ОТП Банк», став переможцем у номінації «Кращий управлінець».

Переможці рейтингу визначалися шляхом загального голосування читачів журналу «Компаньйон» та членів клубу «Фінансист», серед яких фінансові та генеральні директори, голови та заступники голів правління і власники компаній. За допомогою анкет, розісланих як першим особам реального сектора бізнесу, так і представникам банківських структур, а також онлайн-голосування на сайті респонденти мали можливість вказати, хто саме відповідає найвищій оцінці як ефективний, авторитетний банкір, який є лідером для своєї команди.

На думку експертів, під керівництвом Тамаша Хак-Ковача, позиціонування ОТП Банку як сімейного бізнесу, і відповідно використання компромісного підходу у вирішенні будь-яких питань у взаєминах між керівництвом, співробітниками і клієнтами, дозволило банку зберегти та зміцнити позиції на ринку в умовах нестабільності.

Тонкощами підходу до взаємодії в команді пан Хак-Ковач поділився в своєму інтерв'ю.

Експерти і колеги неодноразово присуджували високі професійні оцінки голові правління ОТП Банку. Так, за підсумками рейтингу «30 кращих топ-менеджерів в 10 ключових галузях української економіки», опублікованого журналом «Фокус», Тамаш Хак-Ковач, Голова Правління АТ «ОТП Банк», став кращим топ-менеджером фінансового сектора. Також Тамаш Хак-Ковач став срібним переможцем в номінації «Кращий ТОП-менеджер банку» за результатами п'ятого щорічного комплексного рейтингу «50 провідних банків України», який підготувала компанія «Фінансовий клуб». А за підсумками рейтингу UKRAINIAN BANKER AWARDS, складеного порталом delo.ua, Голова Правління АТ «ОТП Банк» увійшов до десятки кращих банкірів за підсумками 2015 року.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація