UA

ОТП Банк увійшов у ТОП-10 лідерів за надійністю депозитів

За результатами щоквартального рейтингового дослідження, проведеного рейтинговим агентством "Стандарт-Рейтинг" за підсумками першого півріччя 2016 року, АТ «ОТП Банк» удостоївся найвищої оцінки надійності банківських депозитів, замикаючи десятку лідерів Рейтингу надійності банківських депозитів.

У рейтинговому дослідженні взяли участь 65 банків, найвищу ж оцінку надійності депозитів отримали 18 з них.

При розрахунку рейтингу надійності банківських вкладів використовувався комплекс фінансових індикаторів, серед яких – показники ліквідності, капіталізації, рентабельності з урахуванням факторів підтримки акціонерів.

Так, на тлі позитивних тенденцій у банківській системі, зазначених організаторами рейтингу в першому півріччі, ОТП Банк продемонстрував оптимальне поєднання всіх фінансових показників і, як наслідок, високу позицію в рейтингу.

За різними методиками оцінки надійності ОТП Банк займає міцні позиції в групі лідерів. У недавньому часі ОТП Банк посів 8-е місце в IV комплексному щорічному рейтингу «50 провідних банків України» за версією компанії «Фінансовий клуб», очоливши 3 номінації.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація