UA

ОТП Банк реалізує сервіс онлайн страхування

Розширюючи перелік послуг і адаптуючи сервіси до однієї з основних на сьогоднішній день потреб клієнтів – можливості їх замовлення онлайн – ОТП Банк спільно зі страховою компанією «ВУСО» реалізував можливість оформлення страхових полісів на сайті банку.

Наразі до послуг користувачів на сайті ОТП Банку оформлення полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів – ОСЦПВ компанії «ВУСО».

Таким чином, за допомогою зручного інтерфейсу на сайті банку клієнти мають можливість не лише розрахувати вартість полісу ОСЦПВ виходячи з індивідуальних параметрів за допомогою онлайн калькулятору, але й скористатися додатковими перевагами:

  • вигідні умови страхування;
  • оформлення полісу за 5 хвилин;
  • цілодобовий доступ до сервісу;
  • зручні способи доставки: кур'єром по Києву або службою доставки «Нова пошта» – по Україні;
  • зручні способи оплати замовлення: банківською карткою онлайн або готівкою при отриманні.

«Невпинно розширюючи перелік пропонованих послуг, ми прагнемо стати незамінним фінансовим партером для клієнта, задовольняючи широкий спектр його щоденних потреб. Завдяки партнерству з одним з основних учасників страхового ринку України, таке нововведення дозволить нашим клієнтам скористатися вигідними умовами страхування, значно зекономивши час та інші ресурси, а також сервісом європейського банку», - зазначив Олег Клименко, начальник управління розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП Банк».

Більш детальну інформацію можна отримати в Інформаційному центрі ОТП Банку по телефону (044) 490-05-00, (044) 290-92-05 або e-mail call.operator@otpbank.com.ua.

Цілодобова гаряча телефонна лінія СК «ВУСО»: 3579.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація