UA

Нові можливості системи OTP Smart

Шановні клієнти,

З 19 грудня 2016 року в OTP Smart відбулись наступні оновлення:

Дизайн

Зміна дизайну

У процесі покращення дизайну ми намагалися покращити привабливість та інтуїтивну зрозумілість веб-версії системи:

  • Образи віджетів на головній сторінці та розділу переказів стали яскравими, з заокругленими кутами;
  • Додані значки переходів поруч з віджетами головної сторінки, які вказують, що кількість віджетів більша, ніж відображена;
  • Розділ оплати послуг змінений під формат віджетів;
  • Збільшена площа форми заповнення переказів, мінімізовані скроли;
  • Форми заповнення переказів можна розбити на два окремі блоки;
  • Для переказів по Україні та SWIFT-платежів додані кнопки руху по самій формі «Назад», «Далі»;
  • Банер, розміщений на головній сторінці внизу екрану, при переході до іншого розділу, переміщається в лівий нижній кут, економлячи робоче місце.

Карти

Погашення кредитної картки

Тепер Вам у деталях кредитної картки доступна кнопка «Погашення кредитної лінії» - це окрема форма, на якій Ви можете ознайомитися з інформацією про власну кредитну лінію, її стан на даний момент часу (заборгованість, мінімальний платіж, дата погашення та ін.) і відразу ж її погасити зі свого карткового, поточного чи ощадного рахунку.

Якщо у Вас є непогашений мінімальний платіж, система OTP Smart підставить суму для погашення в поле «Сума» і в разі зменшення цієї суми попередить про можливість виникнення простроченої заборгованості.

При проведенні погашення система запропонує зробити такий платіж регулярним.

На даний момент функціонал доступний тільки в веб-версії (недоступний у мобільному додатку OTP Smart).


Зміна лімітів

Спрощена форма зміни карткових лімітів, а саме:

  • скорочено кількість полів для заповнення (залишилося безпосередньо два поля з сумою для готівкового розрахунку і торгових операцій / розрахунків в інтернеті з технологією 3D Secure);
  • реалізовані підказки (наприклад, при перевищенні граничного ліміту).

На даний момент функціонал доступний тільки в веб-версії (недоступний у мобільному додатку OTP Smart).


Активація / блокування карток

Реалізована проста форма блокування і активації карток.

Заблокувати / активувати карту можна буквально в 3 кліки + введення динамічного пароля (токен / SMS).

Заблокувати можна будь-яку активну карту.

З метою дотримання карткової безпеки активувати можна лише нову (тільки випущену) картку і картку, заблоковану з загальним статусом блокування.

На даний момент функціонал доступний тільки в веб-версії (недоступний у мобільному додатку OTP Smart).


Перекази

Проведення переказів між власними рахунками без динамічного паролю

Реалізована можливість увімкнути/вимкнути перевірку динамічним паролем для переказів між власними рахунками. Користувачу потрібно обрати розділ «Налаштування/Параметри облікового запису» та проставити відмітку у полі «Дозволити операції між своїми рахунками без підтвердження динамічним паролем». Після підтвердження даної модифікації динамічним паролем користувач зможе проводити наступні операції без додаткового підтвердження:

  • Перекази між власними поточними та картковими рахунками;
  • Поповнення та списання з депозитних рахунків.

Зміни можливо внести у Вашій веб-версії. Безпосередньо функціонал буде працювати як у веб-версії, так і в мобільній версії.


Внутрішньобанківські перекази за номером рахунку

Для Вашої зручності спрощена форма заповнення внутрішньобанківських переказів. Тепер Вам не потрібно вводити ІПН та ПІБ одержувача. Достатньо вибрати рахунок, з якого Ви хочете здійснити переказ, вказати рахунок одержувача, суму та заповнити призначення даного платежу. При виявленні невідповідності (некоректного № рахунку або перевищенні залишку за рахунком) система OTP Smart попередить Вас про неможливість обробити цей платіж.

На даний момент функціонал доступний тільки в веб-версії (недоступний у мобільному додатку OTP Smart).


Відкриття ощадного рахунку

Відтепер відкриття ощадного рахунку спрощене: в розділі «Депозити» Вам необхідно натиснути окрему кнопку «Відкриття ощадного рахунку». Суму вказувати не потрібно (він створюється зі стартовим нульовим балансом), і для відкриття не обов’язково мати поточний рахунок.

Єдина умова лише для відкриття ощадних рахунків у USD чи EUR – наявність поточного/ощадного рахунку в гривнях.

На даний момент функціонал доступний тільки в веб-версії (недоступний у мобільному додатку OTP Smart).


Оплата рахунків

Підписка на рахунки розділу «Оплата послуг»

Відтепер Вам доступна опція інформування про виставлення рахунків за компаніями, послуги яких Ви бажаєте сплатити в розділі «Оплата рахунків».

Для цього потрібно лише обрати відповідну компанію-постачальника, ввести необхідні дані (номер ЖЕКу, особистого рахунку та ін.), вказати назву підписки та зберегти її.

Як тільки рахунок буде виставлений, Ви отримаєте SMS-повідомлення про необхідність його сплати. Також при вході в систему інтернет-банкінгу OTP Smart Ви буде додатково поінформовані про наявність виставленого рахунку за допомогою спливаючого повідомлення.

На даний момент функціонал доступний тільки в веб-версії (недоступний у мобільному додатку OTP Smart).


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація