UA

Усі ТОП-менеджери ОТП Банку відзначені нагородами рейтингу «50 провідних банків України»

Усі ТОП-менеджери ОТП Банку відзначені нагородами рейтингу «50 провідних банків України»За результатами шостого щорічного комплексного рейтингу «50 провідних банків України», який підготувала компанія «Фінансовий клуб» спільно з газетою «Бізнес», усі ТОП-менеджери ОТП Банку на чолі з Тамашем Хак-Ковачем отримали відзнаки у своїх напрямах бізнесу. Під керівництвом такої команди професійних управлінців ОТП Банк посів підсумкове 4-е місце серед 50 провідних фінансових установ країни, піднявшись на сім позицій в порівнянні з результатом попереднього року.

Голова правління ОТП Банку Тамаш Хак-Ковач, отримавши найвищі оцінки від експертів та колег, став переможцем у номінації «Кращий ТОП-менеджер банку» і срібним переможцем номінації «Банкір року».

Високі оцінки від експертів і колег отримали і керівники окремих напрямів бізнесу ОТП Банку. Так, Лілія Лазепко, член правління, яка очолює операційну діяльність та IT, удостоїлася 2-го місця в номінації «Кращий операційний директор банку». За результатами роботи в 2016 році Алла Бініашвілі, член правління, яка очолює корпоративний бізнес, визнана срібною переможницею у номінації «Кращий корпоративний банкір». Володимир Мудрий, член правління, який очолює роздрібний бізнес, замкнув ТОП-5 «Кращих роздрібних банкірів». Тарас Проць посів 2-е місце серед «Кращих фінансових директорів».

Злагоджена, збалансована та активна робота за всіма напрямами бізнесу у 2016 році дозволила ОТП Банку подолати сім сходинок рейтингу та посісти підсумкове 4-е місце серед 50 провідних фінансових установ країни.

Серед ключових відзнак корпоративного напряму банку – 3 позиція у номінації «Овердрафти», «Кредити МСБ» (9 місце) та «Обслуговування юридичних осіб» (10 місце). З-поміж основних відзнак роздрібного напряму – сильні позиції ОТП Банку у таких продуктових номінаціях, як «Private Banking» (3 місце), «Ощадний вклад» (5 місце), «Картковий кредит» (5 місце), «Кредит готівкою» (7 місце), «Обслуговування фізичних осіб у відділенні» (7 місце), «Зарплатні проекти» (8 місце), «Інтернет-банкінг» (8 місце) та «Іпотечний кредит» (10 місце).

Детальніше про діяльність та пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайті або за телефоном Інформаційного центру ОТП Банку 044 490 05 00.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація