UA

Нові можливості системи OTP Smart

  1. Зміна логіна

    Відтепер Ви може змінити логін у систему, який буде складатись не лише з цифр, але і з букв, через меню Налаштування >> Параметри облікового запису. 
    Логін має містити від 6 до 50 символів (латинські літери, цифри 0-9, символи @ _ ~) 
    Цю операцію необхідно підтвердити динамічним паролем. 
    Змінити логін зараз можна у веб-версії (у мобільному додатку – після виходу нової версії через декілька тижнів), а входити з новим логіном можна як у вебі, так і в мобільному додатку. 


  2. Можливість входу без динамічного паролю

    Ви можете собі увімкнути опцію входу без динамічного паролю (лише з логіном та статичним паролем) через меню Налаштування >> Параметри облікового запису. Цю операцію необхідно підтвердити динамічним паролем. Разом з тим, зверніть увагу, що за умови включення цієї опції Ви берете на себе весь ризик переходу з трифакторної до двофакторної автентифікації.

    Налаштувати цю опцію можна у веб-версії, а користуватись – як у вебі, так і в мобільному додатку.


  3. Спрощений ввід стартового статичного паролю

    При надсиланні та вводі стартового статичного паролю додано розмежувачі по два символи (наприклад 63-NB-6r-Qm).

    Увага! В даний момент мобільному додатку стартовий статичний пароль необхідно вводити без розмежувачів (дефісів). Через декілька тижнів чекайте нову версію мобільного додатку із доопрацьованим полем для вставки статичного паролю, про це поінформуємо додатково.


  4. Можливість перегляду введеного логіна/пароля

    Раніше введені логін/пароль відразу маскувались. Тепер є можливість переглянути введені символи, натиснувши на кнопку з оком поруч із відповідним полем. Перегляд символів можливий лише в момент натиснення на кнопку.

А також: пропозиція скачати мобільний додаток при вході на otpsmart.com.ua, онлайн-підказки при зміні статичного паролю, додаткове попередження про нерозголошення паролю та інші доопрацювання!


Основні зміни відображені у новій версії Публічного договору OTP Smart, яка вступає в дію сьогодні.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація