UA

OTP Online надає користувачам ще більше мобільності

З метою розширення можливостей клієнтів-юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців дистанційно управляти фінансовими потоками та підвищення оперативності розрахунків ОТП Банк запроваджує новий режим проведення платежів у національній валюті за допомогою системи клієнт-інтернет-банкінгу OTP Оnline.

Відтепер платежі між рахунками платника та отримувача, відкритими у мережі АТ «ОТП Банк», здійснюватимуться у режимі 24 години на добу 7 днів на тиждень. Платежі виконуються в автоматичному режимі у разі відповідності платіжного доручення вимогам «Інструкції про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті», затвердженої Постановою Правління НБУ №22 від 21.01.2004 р. У разі неможливості визначити відповідність автоматично, платіжні доручення виконуються до 17:30.

Разом із цим, операційний час обробки платежів, відправлених за допомогою системи клієнт-інтернет-банкінгу OTP Online на рахунки, відкриті у інших фінансових установах, подовжено з 16:00 до 16:30.

Дана послуга надається банком безкоштовно в рамках діючого тарифу на розрахунково-касове обслуговування.

«Використовуючи новітні технічні можливості та законодавчі нововведення, ми прагнемо дедалі спростити і автоматизувати банківські процедури, аби підтримати український бізнес. І наше головне завдання – запропонувати такий формат взаємодії з банком, який би дозволяв клієнтові витрачати найменше часу на формальності при виконанні своїх зобов’язань перед контрагентами, звільняючи цей час власне для ведення бізнесу», - зазначила Ольга Байцар, Начальник Управління корпоративних продуктів та сервісу АТ «ОТП Банк».

Система дистанційного банкінгу клієнт-банк OTP Online – сучасний та зручний інструмент управління фінансовими потоками, що дозволяє корпоративним клієнтам здійснювати такі операції, як онлайн-моніторинг стану рахунків і документів, автоматичне проведення платежів, отримання виписки по рахунках юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в електронній формі, підписаних електронним цифровим підписом, проведення операцій в іноземній валюті на основі документів в електронній формі, підписаних електронним цифровим підписом (ЕЦП), оперативно та з найменшою залежністю від режиму роботи банку і людського фактора.

Детальніше про пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація