UA

В ОТП Банку пройшов розпродаж книжок на користь дітей з вадами зору

Використовуючи для втілення концепції соціально відповідального бізнесу всі можливі форми, в ОТП Банку пройшов розпродаж книжок з особистої бібліотеки Голови Правління ОТП Банку Тамаша Хак-Ковача, виручені в результаті якого кошти були спрямовані на оснащення київської школи-інтернату №5 ім. Я.П. Батюка для дітей з вадами зору.

Піклуючись про вихованців цієї школи, команда ОТП Банку за погодженням з керівництвом спеціалізованої установи послідовно бере участь у вирішенні актуальних питань. З урахуванням озвучених найбільш гострих потреб школи на поточний момент представниками банку були закуплені 30 ламбрекенів.

Раніше спільними зусиллями співробітників банку з усіх регіонів України для школи-інтернату були закуплені і зібрані комплекти постільної білизни, а також разом з теплотою і турботою до Дня Святого Миколая дітям передані теплі рукавиці, музичний центр та іграшки.

В рамках концепції довгострокового співробітництва ОТП Банк бере участь в реалізації благодійних проектів різного спрямування з Благодійним фондом «Благомай», а також Міжнародної благодійної організації «СОС Дитячі містечка Україна».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація