UA

Нове відділення ОТП Банку в Білій Церкві – у самому серці міста

Нове відділення ОТП Банку в Білій Церкві – у самому серці міста

7 вересня 2017 року відбулося урочисте відкриття нового відділення АТ «ОТП Банк» у місті Біла Церква. Нове відділення розташувалося у самому серці міста за адресою: бульвар Олександрійський, 15.

Нове відділення відповідає найвищим стандартам комфорту і безпеки і облаштоване у загальногруповому європейському форматі відділень міжнародної фінансової групи OTP Group. Так, до послуг відвідувачів – спеціальна зона самообслуговування (АТМ, термінал та Інтернет-кіоск), зручна автомобільна парковка, безкоштовний Wi-Fi доступ, тощо.

«Відкриття нового відділення у самому центрі міста є ще одним підтвердженням реалізації ОТП Банком стратегії зваженого розширення присутності, забезпечення високої якості обслуговування, інвестицій у розробку інноваційних і актуальних продуктів та послуг. Таким чином, ми втілюємо у життя свій слоган «OTP Bank. Easy to deal with» - банк, з яким легко і зручно для кожного клієнта», - підкреслив Володимир Мудрий, член Правління АТ «ОТП Банк», який очолює роздрібний бізнес.

В урочистому відкритті нового відділення взяло участь керівництво ОТП Банку, зокрема: голова правління банку Тамаш Хак-Ковач, член Правління Володимир Мудрий, начальник Управління продажів роздрібного бізнесу та управління мережею Леся Сирота, директор Центральної регіональної дирекції Костянтин Откаленко, начальник нового відділення Олена Островерх, а також інші причетні співробітники і партнери банку.

Нове відділення ОТП Банку в Білій Церкві – у самому серці міста

Нагадаємо, ОТП Банк посідає провідні позиції серед банківських установ України за основними фінансовими показниками. Зокрема, згідно з даними фінансового звіту за МСФЗ за підсумками другого кварталу 2017 року АТ «ОТП Банк» продовжив вести прибуткову операційну діяльність, наростивши прибуток з початку року до 344,9 млн грн. Активи ОТП Банку за підсумками 2-го кварталу склали 25,5 млрд грн. Регулятивний капітал ОТП Банку склав 2,7 млрд грн (за нормативної вимоги не менше 120 млн грн). Показник поточної ліквідності банку склав 69,13%, значно перевищивши норматив, встановлений НБУ (40%).

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація