UA

ОТП Банк уклав партнерську угоду з групою компаній «Техноторг»

АТ «ОТП Банк» та компанія «Техноторг» уклали договір про співпрацю у сфері кредитування аграрних підприємств. У рамках даної партнерської угоди українські аграрії отримують доступ до зручного, простого і швидкого фінансування на придбання засобів захисту рослин, добрив і насіння.

ОТП Банк активно фінансує українських аграріїв у рамках стратегічного проекту «ОТП Агро-фабрика», реалізованого спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC). За умовами програми, попереднє рішення про фінансування приймається протягом одного робочого дня, а кредитні кошти стають доступними на рахунку клієнта вже через 9 робочих днів. Сума фінансування може становити до 8 млн грн, при цьому заставою можуть виступати виключно аграрна розписка або майбутній урожай, а також активи компанії. Програма розрахована на аграріїв з банком оброблюваної землі від 500 га.

«Наша програма кредитування сільгоспвиробників «ОТП Агро-фабрика» активно працює з березня 2017 року. Її популярність обумовлена унікальною формулою - «Швидко + Просто + Доступно». В процесі реалізації програми ми стали залучати партнерів з метою забезпечення комплексних рішень для аграріїв з найкращими умовами. Таким чином, фермери можуть бути впевненими в повному фінансуванні в період посівної і збиральної кампаній», - зазначив Іван Єрко, керівник програми «ОТП Агро-фабрика».

Нагадаємо, спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) ОТП Банк реалізував спрощений і прискорений підхід до фінансування фермерів у програмі «Агро-фабрика», що надає господарствам, які займаються вирощуванням зернових і олійних культур, доступ до швидких грошей для посівної і збиральної кампаній на найбільш оптимальних умовах. Крім власне умов фінансування, саме партнерська складова стала однією з унікальних характеристик «Агро-фабрики», над розширенням якої ОТП Банк постійно працює. На сьогодні, партнерами ОТП Банку в рамках даної програми виступають такі провідні представники галузі, як міжнародна компанія - виробник засобів захисту рослин BASF, компанія «Агроскоп», компанія «Агро Арена», компанія-постачальник нафтопродуктів «Надія», найбільший трейдер сільгосптехніки - компанія «Техноторг». І цей перелік постійно поповнюється.

Група компаній «Техноторг», заснована в 1998 році, - найбільша компанія з реалізації сільськогосподарської техніки на ринку України з часткою ринку 35%. Компанія пропонує найширший асортимент вітчизняної та імпортної техніки: понад 70 постачальників і 2590 найменувань, насіння, добрива, ЗЗР, системи навігації, зернотрейдинг.

Компанія має найширшу регіональну мережу: 34 торгово-сервісних представництва, понад 100 регіональних представників з продажу техніки, 34 магазини запчастин, 7 спеціалізованих сервісних центрів, 30 мобільних бригад, понад 100 фахівців сервісної служби. Понад 25 000 сільських господарств є постійними клієнтами компанії.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація