UA

ОТП Банк підтримав Всесвітній день заощаджень в Україні

ОТП Банк підтримав Всесвітній день заощаджень в Україні

З метою підвищення культури заощаджень та довіри до банківського сектора за ініціативою банків-членів НАБУ та за підтримки Федерального міністерства фінансів Німеччини, а також Фонду ощадних кас Німеччини Sparkasse, в Україні вже вшосте проводиться Всесвітній день заощаджень, до якого традиційно приєднався й ОТП Банк.

В рамках програми Всесвітнього дня заощаджень з метою навчання заощадливості підростаючого покоління у десятьох відділеннях банку по всій Україні були проведені уроки фінансової грамотності для дітей від 5 до 14 років.

З освітньої програми до Всесвітнього дня заощаджень в ОТП Банку найменші відвідувачі банку в форматі ігор та вікторин дізналися про історію та передумови виникнення грошей та їхню еволюцію, а також про роль банків у збереженні, примноженні та трансформації коштів.

А на завершення програми цьогорічного Всесвітнього дня заощаджень в Україні банки-члени НАБУ підготували масштабне освітньо-розважальне родинне свято. На гостей чекають фінансові вікторини, креативні майстер-класи, анімація та фінансова гра. Запрошуємо студентів, школярів, дітей дошкільного віку та їхніх батьків цієї неділі весело та з користю провести час усією родиною!


Дата та місце проведення заходу:

  • 29 жовтня, 11.00-16.00
  • простір Всі.Свої, що розташований за адресою: м. Київ, вул. Десятинна, 12

ОТП Банк підтримав Всесвітній день заощаджень в Україні

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація