UA

ОТП Банк і Vodafone Україна об’єднали платіжний засіб та програму лояльності у Vodafone Bonus Card

ОТП Банк спільно з лідером вітчизняного телекомунікаційного ринку – компанією Vodafone Україна – розробили нову ко-бренд картку Vodafone Bonus Card, яка об’єднує в собі функції платіжного засобу, кредитного інструмента та програму лояльності з подарунками та бонусами за повсякденні транзакції.

Перш за все, Vodafone Bonus Card – це кредитна картка, що забезпечує терміновий і зручний доступ до коштів понад залишку на рахунку та надає:

  • до 55 днів пільгового періоду;
  • до 8% кеш-беку за розрахунки;
  • щомісячне зняття готівки без комісії.

Vodafone Bonus Card – це платіжна картка Visa Gold з можливістю безконтактних платежів Visa Pay Wave, що оснащена на вибір: магнітною стрічкою або чіпом, передбачає безкоштовне оформлення та обслуговування картки протягом 1-го року користування та до 12 місяців розстрочки з кредитним сервісом «Скибочка».

І, звичайно, Vodafone Bonus Card – це спільний продукт двох потужних брендів, що здатен запропонувати своїм користувачам переваги користування обома з них завдяки спільній програмі лояльності, що передбачає:

  • прив’язку картки до сервісу Vodafone Pay, що дозволяє здійснювати розрахунки лише за допомогою мобільного телефону;
  • нарахування бонусів за кожен розрахунок карткою та їх обмін на подарунки програми лояльності Vodafone Bonus;
  • 12 ГБ 3G Інтернету в подарунок при відкритті картки;
  • 1 000 бонусів додатково в перший місяць;
  • 1 200 бонусів додатково протягом року;
  • у двічі більше бонусів у Vodafone Pay;

«Аби наші клієнти отримували максимум від невід’ємних фінансових аспектів повсякдення, ми знаходимось у постійному пошуку способів розширення можливостей банківських інструментів. Погодьтеся, ко-бренд продукт з лідером вітчизняного телекомунікаційного ринку – компанією Vodafone Україна, послугами якої користується більше 20 мільйонів українців – найкраща нагода доставити максимум переваг широкому колу клієнтів», - зазначив Олег Клименко, начальник управління розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП Банк».

Замовити картку можна на сайті банку без відвідування відділення, на сайті Vodafone та у мобільному додатку My Vodafone, а також за телефоном 0 (800) 50 47 17 (не тарифікується).

Більш детальну інформацію можна отримати цілодобово в Інформаційному центрі ОТП Банку за телефоном 044 490-05-26, 044 290-92-36, або написавши на e-mail call.operator@otpbank.com.ua.

Vodafone – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, яка надає широкий спектр послуг, включаючи мобільний голосовий зв'язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 26 країнах, має партнерські угоди з операторами 49 країн і надає послуги фіксованого широкосмугового доступу в інтернет на 19 ринках. За станом на 30 червня 2017 року Vodafone надає послуги 523,5 мільйонам абонентів мобільного зв'язку і 18,5 мільйонам користувачів фіксованого інтернету.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація