UA

Спільна програма кредитування аграріїв від ОТП Банку і ALFA Smart Agro: спеціальна відсоткова ставка, спрощена процедура і високоякісна продукція

ОТП Банк уклав договір про співпрацю в сфері кредитування аграрних підприємств з компанією ALFA Smart Agro – провідним національним виробником засобів захисту рослин та мікродобрив.

За умовами програми аграрії можуть отримати кредити від ОТП Банку на покупку понад 60 видів ЗЗР виробництва ALFA Smart Agro за спеціальною ставкою від 12% річних у гривні. При цьому попереднє рішення про фінансування приймається протягом 1-го дня, а кредитні кошти стають доступними вже на 9-ий робочий день. Сума фінансування може бути до 8 млн грн., а заставою можуть виступати аграрна розписка або майбутній врожай, а також активи компанії.

«Ми постійно працюємо над розширенням можливостей, якими можуть скористатися українські сільгоспвиробники в рамках нашої стратегічної програми агрокредитування ОТП «Агро-фабрика». Наразі, вже понад 40 господарств скористалося доступним і зручним фінансуванням від ОТП Банку, зокрема – на придбання якісної сировини за нашими партнерськими програмами. Купуючи якісні засоби захисту рослин, добрива, паливо, техніку тощо, аграрії мають змогу підвищити ефективність компанії», - зазначив Іван Єрко, керівник проекту «Агро-фабрика».

Нагадаємо, спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) ОТП Банк реалізував спрощений і прискорений підхід до фінансування фермерів у програмі «Агро-фабрика», що надає невеликим господарствам, які займаються вирощуванням зернових і олійних культур, з банком оброблюваної землі від 500 га, доступ до швидких грошей для посівної і збиральної кампаній на найбільш оптимальних умовах.

Дотримуючись багаторічної стратегії розвитку кредитування і комплексного обслуговування аграріїв, ОТП Банк розробив широку лінійку продуктів, адаптовану під потреби представників саме цієї галузі – від Тарифного пакету «ОТП Агро» до спеціальних продуктів фінансування агробізнесу.

ALFA Smart Agro – провідний виробник засобів захисту рослин та мікродобрив.

Значну увагу компанія приділяє контролю якості продуктів та впровадженню світових стандартів розробки, виробництва продуктів та супроводу споживачів. З метою забезпечення високої якості власної продукції та контролю на всіх етапах виробництва компанія ALFA Smart Agro відкрила власний завод в Україні. В асортименті ALFA Smart Agro понад 70 препаратів (в тому числі 33 гербіциди, 10 фунгіцидів, 10 інсектицидів, 5 протруйників, 8 інших продуктів та лінійка мікродобрив під ТМ Найс).

Компанія повністю відповідає вимогам до сучасної європейської компанії з точки зору якості продуктів та розумного підходу до агрономії.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг», недержавний пенсійний фонд «Фріфлайт» та відкритий пенсійний фонд «ОТП Пенсія».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація