UA

Сісти за кермо омріяного FIAT чи ALFA ROMEO – віднині простіше з ОТП Банком!

Сісти за кермо омріяного FIAT чи ALFA ROMEO – віднині простіше з ОТП Банком!

Нещодавно ОТП Банк розширив перелік партнерів за програмою автокредитування, залучивши до співпраці офіційного імпортера автомобілів Fiat, Fiat Professional і Alfa Romeo в Україні – компанію АВТОТОРІНО. Відтепер придбати красунчика від італо-американського концерну Fiat Chrysler Automobiles N.V. українські автомобілісти можуть з використанням кредиту від ОТП Банку за спеціальними умовами.

Задля забезпечення найбільш оптимальних умов кредитування партнери виокремили умови кредитування для придбання флагманських моделей FIAT 500Х та FIAT TIPO у окрему опцію. Загалом, кредит надається у гривнях на суму до 1 млн грн з мінімальним розміром авансового внеску від 20% терміном до 6 років. Спеціальні партнерські знижки на фінансування передбачають, що вже при сумі авансового внеску 30% за кредитом терміном 12 місяців фіксована процента ставка становить 0,01%. Дострокове погашення кредиту проводиться без жодних комісій.

«Передбачаю, що у недалекому майбутньому вже зникне необхідність видавати такі публічні повідомлення про розширення нашої партнерської мережі з автокредитування, оскільки серед наших партнерів вже будуть практично всі провідні дистриб’ютори й імпортери. Але сьогодні поява нового партнеру – і особливо такого рівня – ще сигналізує про подальше розгортання автокредитування як одного із стратегічних напрямків бізнесу ОТП Банку», - відзначив Олег Клименко, директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, ОТП Банк з початку року активно розвиває напрямок автокредитування. Наразі, у банку діють програми кредитів на купівлю авто з такими брендами: Mitsubishi, Hyundai, Volkswagen, Ravon, Skoda, а також запроваджено спеціальні умови кредитування з низкою автосалонів.

ТОВ "АВТОТОРІНО" – офіційний імпортер автомобілів Fiat, Fiat Professional і Alfa Romeo в Україні. ТОВ "АВТОТОРІНО" представляє концерн FCA на ринку України і має широку дилерську мережу автосалонів і станцій технічного обслуговування, яка налічує понад 30 автосалонів і авторизованих СТО. Розвинена дилерська мережа автосалонів і СТО дозволяє з року в рік збільшувати продажі, і на високому рівні здійснювати гарантійне та післягарантійне обслуговування автомобілів концерну FСA. Детальніше на сайтах http://www.fiat.ua, http://www.fiatprofessional.ua, http://www.alfaromeo.ua

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація