UA

Рейтинг ОТП Банку підтверджено на рівні uaА + зі зміною прогнозу на позитивний

Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу АТ «ОТП Банк» на рівні uaА +. Прогноз рейтингу – змінено на позитивний. В ході оновлення рейтингу агентство використовувало фінансову звітність АТ «ОТП Банк» за 2015-2016 рр. і І-ІІІ квартали 2017 року, а також внутрішню інформацію, надану банком у ході рейтингового процесу.

Нагадаємо, відповідно до методології РА «Кредит-Рейтинг», компанія з рейтингом «uaА» характеризується високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими компаніями. Знаки "+" і "-" позначають проміжні категорії рейтингу відносно основних категорій. А позитивний прогноз вказує на можливість підвищення рейтингу протягом року при збереженні позитивних тенденцій і нівелюванні поточних ризиків.

Фактори, що сприяють підвищенню кредитного рейтингу ОТП Банку, включають: наявність підтримки від акціонера OTP Bank Plc., який є найбільшим банком Угорщини та лідером угорського банківського ринку; диверсифікацію клієнтського кредитного портфеля; оптимальну структуру ресурсної бази за джерелами залучення; високі показники ефективності діяльності, а також відкритість та прозорість.

Детальніше про діяльність і пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайті або за телефоном Довідкового центру ОТП Банку 044 490 05 00.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація