UA

Що таке депозитні сейфи в ОТП Банку і «з чим їх їдять»?

У рамках пілотного проекту із загальної діджиталізації відділень АТ «ОТП Банк» доповнив зони самообслуговування для клієнтів у відділеннях «Соборне» (м. Біла Церква) та «Михайлівське» (м. Київ) спеціальними депозитними сейфами.

Депозитний сейф в ОТП Банку дозволяє здійснювати операції поповнення карткових рахунків як держателем основної, так і держателем додаткової картки, та за наявності картки банку здійснювати поповнення власних поточних та ощадних рахунків у гривні.

Крім того, фізичні особи-підприємці, які є власниками корпоративних карток ОТП Банку, можуть здійснювати поповнення рахунку 2605, а також поповнення рахунку 2600, як надходження страхових послуг, як внесення торгової виручки (за товари), як внесення виручки від надання послуг або як внесення власних заощаджень готівкою.

«Ми завжди намагаємось пропонувати нашим клієнтам альтернативи. Наші нові депозитні сейфи – це ще одна опція, ще один сервіс і ще одна можливість зробити контакт з банком комфортнішим і продуктивнішим», - відзначила Леся Сирота, Директор з продажів роздрібного бізнесу та управління мережею АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, ОТП Банк постійно інвестує у розвиток як мережі відділень і їх якісного оздоблення задля комфорту клієнтів, так і у розвиток дистанційних електронних каналів обслуговування, які відповідають сучасним потребам користувачів. Серед технологічних наробків в рамках програми діджиталізації варто відзначити: сучасну систему Інтернет-банкінгу OTP Smart із повнофункціональними мобільними додатками; інтелектуальне рішення для контакт-центру - «робот Леся» (IVR), який здатний до автоматичного розпізнавання людської мови; функцію платежів на базі Telegram-бота; можливість дистанційного погашення кредитів; систему електронної черги у пілотних відділеннях банку; з'єднання з довідковим центром через Skype тощо.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація