UA

Картка «Мані на кармані легка» від ОТП Банку – це кредитка БЕЗ КОМІСІЙ!

Картка «Мані на кармані легка» від ОТП Банку – це кредитка БЕЗ КОМІСІЙ!

Сучасний темп життя і реальні потреби споживачів вносять свої корективи і в наповнення банківських продуктів.

Здійснюючи активний аналіз ринку і пошук нових можливостей для своїх клієнтів, ОТП Банк випустив сенсаційну кредитну картку «Мані на кармані легка», яка поєднала всі можливі переваги і звільнилася від недоліків (комісій).

  • Безкоштовне зняття готівки!
  • Безкоштовне обслуговування картки!
  • Безкоштовне СМС-інформування!
  • Період пільгового використання кредитних коштів до 55 днів!
  • Додаткова перевага – можливість  швидкої розстрочки на товар у мережі Ельдорадо!

«Активному українцю для комфортного користування фінансами і здійснення життєвих планів потрібна відповідна кредитна картка. Яка? - Така, яка передбачає і достатній кредитний ліміт, і подовжений пільговий період, і безкоштовне зняття готівки, і обслуговування картки без будь-яких комісій, і бонусне СМС-інформування, а також додаткові переваги. Ми в ОТП Банку завжди намагаємося робити можливим те, що здається неможливим. Картка «Мані на кармані легка» - ще один приклад цього», - зазначила Леся Сирота, Директор з продажу роздрібного бізнесу та управління мережею АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, минулого року ОТП Банк був вкотре удостоєний нагороди MasterCard в номінації «Bank 2017: High-Quality Card Portfolio», що є логічним результатом цілеспрямованої діяльності банку щодо вдосконалення і розширення застосування клієнтами карткових продуктів банку.

Картковий портфель ОТП Банку включає унікальні карткові пропозиції, які поєднують надійність (технології безконтактної оплати Mastercard і 3D Secure), зручність користування коштами (безкоштовний Інтернет-банкінг OTP Smart), кредитний ліміт, програми лояльності (зокрема, Mastercard Rewards® і «Mastercard Більше »), бонуси і привілеї від партнерів, консьєрж-сервіс тощо.

Детальніше про діяльність і пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайті або за телефоном Інформаційного центру ОТП Банку 044 490 05 00.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація