UA

ОТП Банк відзначає 20-річчя діяльності в Україні!

ОТП Банк відзначає 20-річчя діяльності в Україні!

20 років тому, 2 березня 1998 року, ОТП Банк почав свою історію в Україні (тоді ще під назвою «Райффайзенбанк Україна»). ОТП Банк став одним із перших іноземних банків в Україні, а разом з тим – і одним із перших – у багатьох банківських напрямках. Першопроходець у структурованому торговельному, проектному й інвойсному фінансуванні для корпоративних клієнтів (загалом законодавець корпоративного банкінгу). Згодом один із засновників сучасного Private Banking в Україні – нині вже визнаний лідер цього сегмента. Пізніше піонер роздрібного споживчого кредитування – і тепер один із найактивніших банків, який реально і відповідально кредитує населення... Від невеликого європейського банківського «бутика» в 1998 році ОТП Банк виріс до справжнього маркет-мейкера українського банківського ринку.

Свій знаковий ювілей ОТП Банк націлений відзначити так само змістовно і з користю для всіх залучених сторін. В рамках програми заходів, що планується до реалізації протягом всього року, банк хоче не тільки подякувати і висловити пошану співробітникам, клієнтам і партнерам, а й створити відповідний інтелектуальний, соціально корисний, консолідуючий результат. Так, особливого фокусу протягом святкового року здобувають напрацьовані практики банку у сфері корпоративної соціальної відповідальності і благодійності.

«Безумовно, дуже приємний і урочистий статус ювіляра, водночас, привносить для нас деякі додаткові обов‘язки. У цей святковий рік ми хочемо проявити і дати клієнтам і суспільству не тільки нашу клієнтоорієнтованість і соціальну відповідальність, котрі і так сповідуємо у щоденній роботі, а й дещо більше. Без зайвого пафосу, ми прагнемо зміцнити дух спільності нашої команди з нашими клієнтами, партнерами і громадою. Саме для цього наразі розробляємо відповідні формати і проекти», - відзначив Тамаш Хак-Ковач, голова правління АТ «ОТП Банк».

Своєрідною візитівкою або інформаційним хабом 20-річчя ОТП Банку слугуватиме спеціально розроблений ювілейний мікро-сайт 20-years.otpbank.com.ua, на якому розміщуватиметься вся хроніка святкування і багато цікавинок. Наприклад, вже зараз відвідувачі сайту можуть ознайомитися з інтерактивним таймлайном, що містить віхові позначки історії ОТП Банку, інфографікою «ОТП Банк у своє 20-річчя», на якій у креативний спосіб нанесено основні актуальні показники банку, отриманими привітаннями на адресу банку тощо. Сторінка мікро-сайту «Святковий рік з OTP Bank» сповіщатиме про всі заходи і проекти, що здійснюватимуться протягом року.

Отже, свято починається...

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація