UA

Доступний Google Pay для карток Mastercard® від ОТП Банку – ще одна ознака банку, з яким все просто!

Послідовно реалізуючи місію забезпечення максимально простого, доступного і комфортного банківського обслуговування, ОТП Банк запровадив сервіс Google Pay для клієнтів – держателів карток Mastercard. Відтепер всі клієнти – держателі карток Mastercard, власники смартфонів на операційній системі Android із вбудованим модулем NFC зможуть оплачувати покупки та послуги безконтактно за допомогою мобільних пристроїв.

«Наша мета і слоган – OTP Bank easy to deal with (банк, з яким все просто!). А запроваджений нами Google Pay – це ще один крок у втіленні цієї мети. З нами все просто. Від клієнта не потребується жодних надзусиль, ми – банк, який сам постійно піклується про задоволення його потреб і навіть перевершення очікувань», — прокоментував запровадження функціоналу Володимир Мудрий, член правління АТ «ОТП Банк».

Google Pay – глобальний сервіс платежів, що дозволяє здійснювати покупки за допомогою мобільних пристроїв з використанням технології NFC. Такими пристроями можуть бути смартфони, планшети на платформі Android або розумні годинники. Оплата відбувається через відповідний додаток з використанням технології NFC.

Активним користувачам мобільних технологій вже зрозумілий стандартний алгоритм застосування сервісу: завантажити додаток Google Pay на смартфон; додати будь-яку картку Mastercard від ОТП Банку, керуючись підказками додатку; для проведення оплати ввімкнути технологію NFC на смартфоні та піднести телефон до POS-терміналу, що підтримує безконтактну оплату. Для роботи з сервісом Google Pay підійде будь-який смартфон із ОС Android версії 4.4 і вище із вбудованим модулем NFC і відсутнім root-доступом (розширені права, які встановлюються шляхом свідомого переналаштування телефону).

Після здійснення простих налаштувань клієнт може оплачувати покупки безконтактно за допомогою смартфону. Операції проводяться без введення ПІН-коду: для оплати необхідно лише активувати телефон або розблокувати екран смартфону за допомогою пароля, графічного ключа або біометричного ідентифікатора.

Google Pay для клієнтів ОТП Банку працює з використанням глобальної платформи токенізації Mastercard (MDES). Вона допомагає перетворити підключені пристрої, наприклад, смартфон з NFC-чіпом, у безпечний платіжний інструмент за допомогою спеціального шифрованого ключа — токена.

«Платіжні інновації забезпечують новий досвід оплат, додаючи комфорту й безпеки у щоденне життя. За смартфоном, улюбленим ґаджетом українців, все міцніше закріплюється роль сучасного гаманця для безконтактних платежів – завдяки NFC функціоналу. Ми раді, що сьогодні клієнти ОТП Банку отримали доступ до найсучасніших цифрових платіжних рішень, це ще один впевнений крок до майбутнього без готівки», — відзначила Віра Платонова, генеральний директор Mastercard в Україні.

Нагадаємо, у лютому 2018 року компанія Google оголосила про запуск платіжного сервісу Google Pay (G-Pay), який об'єднав Android Pay і Google Wallet. В сервіс також планують інтегрувати браузер Chrome і помічника Assistant.

Детальніше про діяльність і пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайті або за телефоном Інформаційного центру ОТП Банку 044 490 05 00.

Mastercard (NYSE: MA), www.Mastercard.com — міжнародна компанія, що спеціалізується на платіжних рішеннях і технологіях. Компанія управляє найшвидшою у світі платіжною мережею, що об'єднує споживачів, фінансові установи, торговельні підприємства, державні організації та представників приватного сектора в більш ніж 210 країнах і територіях. Продукти та рішення Mastercard роблять щоденну комерційну діяльність, таку, як покупки, подорожі, ведення бізнесу та управління фінансами, більш простою, безпечною і ефективною для кожного. Слідкуйте за нами в соціальній мережі Твіттер @MastercardNews, беріть участь в обговореннях на Cashless Pioneers Blog та підписуйтесь на свіжі новини на Engagement Bureau.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація