UA

Придбати авто без головного болю? - З ОТП Банком це реально!

Вторинний авторинок до сьогодні існував практично без банківського фінансування. Причина крилася у низці складних вимог і труднощів, які висували банки до клієнтів: необхідність експертної оцінки авто і вимога відповідності критеріям за пробігом і віком автомобіля, необхідність оформлення застави і страховки, нотаріального засвідчення договору, вимога укладання договору виключно з юр. особою, внесення значного авансу тощо. Все це призводило до значних як часових, так і грошових затрат для клієнта, змушуючи його шукати фінансування де-інде. ОТП Банк вирішив цю проблему.

Віднині обов‘язкове правило роботи ОТП Банку – полегшувати життя клієнту – реалізувалося у програмах: «Гроші на авто» та «Гроші на Авто Партнерський».

У програмах усунено всі перепони для легкого придбання автомобіля:

  • жодних авансів;
  • відсутня необхідність передачі авто в заставу банку;
  • відсутні вимоги до пробігу і віку авто;
  • відсутні витрати на оцінку і нотаріальні послуги;
  • відсутнє обов’язкове страхування.

А за програмою «Гроші на Авто Партнерський», що діє на пропозиції партнерів ОТП Банку, клієнти мають можливість отримати спеціальні умови кредитування!

Таким чином, громадянин України, якому виповнилося 27 років і який володіє офіційним працевлаштуванням із постійними щомісячним доходом на суму від 15 000 грн, може отримати готівковий кредит в ОТП Банку за прискореною процедурою (прийняття рішення – до 8 годин, оформлення – за 60 хвилин). Сума кредиту терміном від 12 до 60 місяців (з правом дострокового погашення) може становити від 50 000 грн до 500 000 грн. Річна процентна ставка складає 0,01% річних; щомісячна комісія – 1,33%, комісія за видачу кредиту – 2,99%. Жодних додаткових вимог чи критеріїв банком не висувається.

«Формуючи параметри цього нового кредитного продукту, ми ставили собі за ціль: максимально звільнити клієнта від усіляких формальних вимог і складнощів в отриманні кредиту, а також – зняти усі можливі обмеження щодо обраного клієнтом автомобіля. Дати можливість клієнту повністю зосередитись на своїй кінцевій меті – на автомобілі. У нас – все просто: обирай авто, оформлюй кредит і користуйся», - відзначив переваги кредиту Олег Клименко, директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП Банк».

Зазначимо, вихід ОТП Банку на вторинний автомобільний ринок став логічним продовженням реалізації стратегії розвитку банківського кредитування. Зокрема, активно розвиваючи напрямок автокредитування, ОТП Банк уже напрацював солідну базу партнерських програм на покупку авто марок: Hyundai, HONDA, Fiat і Alfa Romeo, Mitsubishi, Volkswagen, Ravon, Skoda і Winner Finance.

Детальніше про діяльність і пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайті або за телефоном Інформаційного центру ОТП Банку 044 490 05 00.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація