UA

OTП Банк і UKRAVIT розробили унікальні умови кредитування аграріїв

Завдяки спільній програмі фінансування українських аграріїв ОТП Банку і одного з провідних вітчизняних виробників засобів захисту рослин – корпорації UKRAVIT, відтепер представники аграрної галузі можуть отримати кредити на купівлю продукції UKRAVIT за ставкою від 0,01% річних терміном до 6 місяців.

За умовами програми, пільгова відсоткова ставка 0,01% річних діє протягом 6-ти місяців, а починаючи з 7-го місяця, діє ставка від 17% річних. Попереднє рішення про фінансування приймається лише за 1 день, кошти стають доступними на рахунку вже через 6-9 днів. Максимальна сума фінансування 15 млн грн. При сумі фінансування до 12 млн грн заставою за кредитом може виступати виключно аграрна розписка або майбутній врожай.

«Розширюючи можливості, якими можуть скористатися українські сільгоспвиробники в рамках нашого конвеєра агрокредитування «Агро-фабрика», ми прагнемо, аби наші клієнти підвищували ефективність свого бізнесу. Знижена відсоткова ставка, спрощена процедура фінансування та якісна продукція, на наш погляд, і є необхідними для цього умовами», - зазначив Іван Єрко, керівник проекту «Агро-фабрика» АТ «ОТП Банк».

Також варто відзначити, що вартість фінансування значно привабливіша завдяки партнерським програмам з постачальниками ЗЗР, агрохімії, добрив і палива. На сьогодні, партнерами ОТП Банку виступають такі міжнародні компанії, як Syngenta і BASF. Серед національних компаній партнерами банку є: «ALFA Smart Agro», Агрісол, «Агросем», «Агро Арена», «Техноторг», компанія-постачальник нафтопродуктів «Надія». А тепер серед партнерів і компанія «UKRAVIT».

Нагадаємо, спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) ОТП Банк реалізував спрощений і прискорений підхід до фінансування фермерів у програмі «Агро-фабрика». «Агро-фабрика» - це конвеєр фінансових рішень, який дає доступ до швидких грошей в період посівної і збиральної кампаній для господарств, які займаються вирощуванням зернових і олійних культур, з банком оброблюваної землі від 500 га.

Дотримуючись багаторічної стратегії розвитку кредитування і комплексного обслуговування аграріїв, ОТП Банк розробив широку лінійку продуктів, адаптовану під потреби представників саме цієї галузі – від Тарифного пакета «ОТП Агро» до спеціальних продуктів фінансування агробізнесу.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація