UA

Переможець «Чілдрен Кінофест–2018» отримав 20 000 грн від ОТП Банку

Переможець «Чілдрен Кінофест–2018» отримав 20 000 грн від ОТП Банку

З червня відбулося нагородження переможця національного конкурсу короткометражних фільмів, знятих дітьми від 7 до 14 років, що проводився в рамках п'ятого щорічного фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест». Звання Найкращого українського дитячого фільму року та нагороду у розмірі 20 000 грн від генерального партнера конкурсу АТ «ОТП БАНК» отримала робота «Качка на ім'я Бабіліна» 12-річної Надії Бабаніної з Дніпра.

Організатори отримали понад 150 заявок з усієї України, серед яких обрали 10 фіналістів – їх роботи показали 2 червня в усіх містах проведення фестивалю. Юних режисерів було запрошено до Києва, де вони особисто представили фільми на великому екрані кінотеатру «Київська Русь». Переможця визначило професійне журі у складі режисера Юрія Ковальова, який став призером цьогорічного «Чілдрен Кінофесту», режисерки та сценаристки Марисі Нікітюк та акторки Дар'ї Плахтій.

П'ятий щорічний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест», що проводився за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Державного агентства України з питань кіно, Французького інституту в Україні, Британської ради в Україні, Goethe-Institut в Україні, Посольства Угорщини в Україні, з 25 травня по 3 червня у 22 містах України, зібрав на виключно безкоштовні покази понад 42 тисячі глядачів у 22 містах країни.

Частина квитків на покази була передана юним глядачам із соціально незахищених верств населення: дітям з особливими потребами, сиротам і потерпілим від конфлікту на сході України.

У 2019 році «Чілдрен Кінофест» відбудеться з 31 травня по 9 червня.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація